kops eiken meubelpanelen

kops eiken meubelpanelen

Exclusieve kops eiken meubelpanelen bestelt u eenvoudig bij QATRINA !

Onze massief kops eiken meubelpanelen zijn zeer gewild de afgelopen jaren. Dat verbaast ons niet echt, want kopshout is prachtig en vrijwel onverslijtbaar. De prijs van dit product is echter de laatste tijd wel gestegen. Gelukkig werken wij al heel lang samen met voordelige producenten in het buitenland, waardoor wij ons kopshout nog steeds voor redelijke prijzen aan kunnen bieden.

Massief kops eiken leveren wij direct online via onze website: kopshout panelen in andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk op aanvraag (klik hier).

Omdat onze leveranciers over moderne houtbewerkingsmachines beschikken is praktisch elke vorm te realiseren. Heeft u dus een niet alledaagse, moeilijke vorm in gedachten, dan is dat doorgaans geen probleem voor ons: neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kops eiken meubelpanelen worden handmatig samengesteld uit vierkante blokjes van ongeveer 43×43 mm. Online via onze website leveren wij kopshout in eiken met een dikte van 60 mm. Dikkere panelen zijn mogelijk op aanvraag: kopshout kunnen wij tot maximaal 120 mm. dik leveren.

U kunt kopshout onder meer gebruiken als exclusief tafelblad, keukenblad, werkblad of bijvoorbeeld zoals op onderstaande foto als kookeiland.

Uitsluitend de beste houtkwaliteit en gegarandeerd duurzaam geproduceerd: onze producten zijn allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken meubelpanelen

Kops eiken 60 millimeter in Rubio houtolie Nature (transparant)

 

Kopshout panelen op maat in eiken, maar ook leverbaar in veel andere houtsoorten   

Standaardafmetingen of op maat voor u gezaagd tegen extra zaagkosten ? Bij QATRINA niks van dit alles: wij maken gewoon uw panelen op maat. Bestel wat u nodig heeft en wij regelen de rest. Bestellen via onze website is een fluitje van een cent: voer simpel de gewenste afmetingen van het paneel in en ons ingebouwde rekensysteem toont u automatisch de prijs. Zo gemakkelijk is het.

Kopshout panelen kunt u in onze webwinkel bestellen in Slavonisch eiken met een standaarddikte van 60 mm, een maximale lengte van 2400 millimeter, en een maximale breedte van 1200 millimeter. Buiten de website om leveren wij ook langer, breder en/of dikker. Panelen in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken meubelpanelen ?