kops eiken meubelpanelen op maat

kops eiken meubelpanelen op maat

Exclusieve massief kops eiken meubelpanelen op maat bestelt u voordelig bij QATRINA !

Vol massief kops eiken meubelpanelen op maat zijn weer helemaal in op dit moment. Niet echt verrassend, want kopshout is mooi, oersterk en vrijwel onverslijtbaar. Helaas zijn de prijzen van kopshout de laatste tijd wel behoorlijk gestegen. Omdat wij echter samenwerken met vaste en voordelige producenten in het buitenland, kunnen wij deze producten nog steeds zeer scherp aanbieden.

Fraai kops Slavonisch eiken leveren wij via onze website direct online: kops panelen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier.

Onze producenten beschikken over de modernste houtbewerkingsmachines, waarmee zo goed als iedere denkbare vorm te realiseren is. Heeft u dus een moeilijke vorm die u wilt laten maken, dan is dat geen probleem: neem gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

De kops eiken meubelpanelen op maat worden nog op eeuwenoude wijze opgebouwd uit vierkante blokjes massief hout van ongeveer 43×43 mm. Online leveren wij kopshout in Slavonisch eiken met een standaarddikte van 60 mm. Dikker is mogelijk op aanvraag: wij leveren tot maximaal 120 mm. dik. Kopshout is onder meer zeer goed te gebruiken als tafelblad, keukenblad, werkblad of bijvoorbeeld voor uw kookeiland.

Wij leveren uitsluitend de allerbeste kwaliteit en ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken meubelpanelen op maat

Kops eiken in Rubio Monocoat houtolie transparant

 

Kops panelen op maat in Slavonisch eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten   

Op maat voor u gezaagd tegen torenhoge zaagkosten of kiezen uit standaard afmetingen ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Wij zagen geen panelen op maat, wij maken panelen op maat. Bestel dus gewoon wat u nodig heeft en wij maken het voor u op maat. Bestellen is een fluitje van een cent: voer de gewenste afmetingen in en ons supersnelle rekensysteem toont u de prijs. Een kind kan de was doen.

Kops panelen bestelt u in onze webwinkel gemaakt van Slavonisch eikenhout met een dikte van 60 mm, maximaal 2400 mm. lang, en maximaal 1200 mm. breed.
Op aanvraag leveren wij ook veel langer, breder, dikker en andere vormen. Panelen in een andere houtsoort zijn ook mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken meubelpanelen op maat ?