kops eiken meubelpaneel

kops eiken meubelpaneel

Een prachtig kops eiken meubelpaneel nodig ? Bestel het voordelig online bij QATRINA !

Een kops eiken meubelpaneel is erg in trek de laatste tijd. Niet echt verwonderlijk omdat kopshout al eeuwenlang wordt geprezen om zijn sterkte en prachtige uitstraling.

Helaas is de prijs van kopshout panelen wel behoorlijk gestegen. Door onze samenwerking met vakkundige en voordelige producenten in Oost Europa, kunnen wij onze kopshout producten echter gelukkig nog altijd voordelig leveren.

Slavonisch eiken kopshout panelen kunt u heel gemakkelijk zelf via onze website bestellen. Kopshout panelen in een andere houtsoort (klik hier voor onze andere houtsoorten) zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag.

Wij kunnen praktisch elke gewenste vorm voor u realiseren, omdat onze producenten met de allernieuwste houtbewerkingsmachines werken. Mocht u dus een niet alledaagse vorm voor ogen hebben, dan is dat geen probleem: neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het kops eiken meubelpaneel wordt opgebouwd uit vierkante blokjes eikenhout van ca. 43×43 mm. Het maken van een kopshout paneel gebeurt nog helemaal met de hand (!). Online leveren wij kops eiken panelen met een dikte van 60 mm, maar dikkere panelen zijn op aanvraag ook mogelijk: wij leveren ons kopshout vanaf 60 mm. tot en met 120 mm. dik. Kopshout is onder andere geschikt om te gebruiken als fraai tafelblad, keukenblad, werkblad of bijvoorbeeld als kookeiland.

QATRINA levert uitsluitend duurzaam geproduceerd hout: onze producten zijn derhalve allemaal voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops eiken meubelpaneel

Kops eiken in Rubio houtolie transparant

 

Kops panelen op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten   

Panelen in standaard afmetingen of op maat voor u gezaagd ? Wij maken panelen op maat.

U bestelt gewoon wat u nodig heeft, en QATRINA zorgt voor de rest. Voer eenvoudig zelf de gewenste afmetingen in, en ons slimme rekensysteem berekent automatisch de prijs voor het product voor u uit.

Kops eiken panelen kunt u in onze webshop bestellen met een dikte van 60 mm, een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Op aanvraag, buiten de website om, zijn langere, bredere en dikkere panelen, en panelen in een andere houtsoort mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken meubelpaneel ?