kops eiken meubelpaneel op maat

kops eiken meubelpaneel op maat

Kops eiken meubelpaneel op maat nodig ? Bestel het online bij QATRINA !

Helemaal van deze tijd: een kops eiken meubelpaneel op maat voor u gemaakt. Een prachtig en oersterk product waar u decennia lang van zult genieten.

De prijs van kopshout is de laatste jaren echter helaas wel gestegen.
Gelukkig werken wij al heel lang samen met vaste producenten in Oost Europa, waardoor wij ons kops nog steeds voor aantrekkelijke prijzen kunnen leveren.

Onze kopshout panelen worden gemaakt van het schitterende Slavonisch eiken. Een waar genot qua kleur en uitstraling. Ook kopshout in een andere houtsoort dan eiken (klik hier voor onze andere houtsoorten) behoort tot de mogelijkheden: deze leveren wij buiten de website om, op aanvraag.

Zo goed als elke gewenste vorm kunnen wij voor u maken, want wij werken met de allernieuwste computergestuurde houtbewerkingsmachines. Heeft u dus onverhoopt een bijzondere vorm nodig, neem dan even contact met ons op. U zult ongetwijfeld verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Nog ouderwets vakmanschap: een kops eiken meubelpaneel op maat wordt nog helemaal met de hand (!) gemaakt van vierkante blokjes hout van circa 43×43 mm.
Via onze site leveren wij kops eikenhout van 60 mm. dik. Dikker is leverbaar op aanvraag: kopshout is bij ons te bestellen vanaf 60 mm. dik tot en met 120 mm. dik.

Panelen van kopshout worden onder meer veel gebruikt als tafelblad, keukenblad, werkblad, badkamerblad of als kookeiland. Uitsluitend duurzaam geproduceerd hout en daarom stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken meubelpaneel op maat

Kops eiken in Rubio Monocoat houtolie (transparant)

Massief houten panelen op maat in eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten   

Alleen standaardafmetingen of op maat voor u gezaagd ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Daarom maken wij panelen op maat. U bestelt wat u nodig heeft, en wij zorgen voor de rest.

Gewoon eenvoudig de benodigde afmetingen invullen, en ons ingebouwde rekensysteem toont u vanzelf de prijs van het door u geselecteerde product.

Wij leveren via onze website kops eiken panelen met een dikte van 60 mm, maximaal 2,4 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed. Voor langer, breder en dikker en panelen in andere houtsoorten kunt u het beste even contact met ons opnemen, want dat is allemaal mogelijk op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken meubelpaneel op maat ?