kops eiken kookeiland

kops eiken kookeiland

Bestel het eenvoudig online bij QATRINA: een kops eiken kookeiland !

Uw nieuwe kops eiken kookeiland bestelt u natuurlijk bij QATRINA. Wij leveren alleen de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor scherpe prijzen.

Bestel helemaal zelf uw kops eiken in onze webshop: het is een fluitje van een cent. Andere houtsoorten zijn op aanvraag ook mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten). U kunt bij ons terecht voor praktisch iedere afmeting en vorm. Heeft u iets heel speciaals in gedachten ? Neem dan even contact met ons op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden met u door.

Een kops eiken kookeiland wordt door ons helemaal met de hand gemaakt uit massief houten blokjes van circa 43×43 mm. die aan elkaar verlijmd worden. In onze webshop bestelt u gemakkelijk kops eiken met een dikte van 60 mm. Op aanvraag zijn andere houtsoorten en dikkere bladen ook mogelijk: wij leveren ook 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm dikNeem hiervoor even contact met ons op. QATRINA staat voor een duurzame productie: wij leveren uitsluitend FSC gekeurde houtproducten.

 

 

 

kops eiken kookeiland

Kops eiken kookeiland

 

U bepaalt wat u nodig heeft, en QATRINA maakt het op maat voor u !

Wij leveren maatwerk zonder extra kosten. U betaalt zo alleen voor wat u nodig heeft, en niet ook nog eens voor zaagafval.

Kops eiken bestelt u in onze webshop standaard met een dikte van 60 mm. Een maximale lengte van 2400 mm, en een maximale breedte van 1200 mm. is online in de webwinkel mogelijk.
Wilt u uw blad liever langer of breder ? Of prefereert u een andere houtsoort, of misschien een dikker blad ? Wij leveren op aanvraag ook (veel) dikker, (veel) langer en (veel) breder. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Handgemaakte maatwerkproducten, daar zijn wij goede in. Wij hebben geen standaardpanelen, en leveren deze dus ook niet. Alles wordt stuk voor stuk op maat gemaakt, zodat onze klanten uitsluitend de beste kwaliteit in huis krijgen. Wij laten uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk door onze eigen koeriersdienst bij u afleveren. Dit doen wij tegen kostprijs.

QATRINA, omdat wij staan voor goede service en uitsluitend de allerbeste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken kookeiland ?