kops eiken keukenbladen

kops eiken keukenbladen

Kops eiken keukenbladen bestelt u gewoon bij QATRINA !

Een keer iets heel anders, iets dat bijna niemand anders heeft ? Van harte welkom bij QATRINA, want wij leveren exclusieve kops eiken keukenbladen
Uniek en onverslijtbaar, tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt in zo goed als elke denkbare vorm. Ons kops is zeer interessant geprijsd, want wij beschikken over voordelige inkoopkanalen in het buitenland.

Kops eiken is verreweg het meest gevraagd. Online in onze webshop bieden wij dan ook uitsluitend kops eiken keukenbladen aan. Stuk voor stuk met de hand gemaakt uit prachtig Slavonisch eikenhout: een mooie en heel harde eikensoort die van zichzelf al goed bestand is tegen kromtrekken en torderen. Op aanvraag zijn, afhankelijk van de voorraad, ook kopshout keukenbladen in andere houtsoorten mogelijk. U treft hiervan een overzicht op onze website: klik hier om naar onze categorie ‘andere houtsoorten’ te gaan.

Een kops blad maken is een precisiewerkje, want de kops eiken keukenbladen worden allemaal met de hand gemaakt door vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen. Online bestelt u 60 millimeter dikke keukenbladen, maar dikkere bladen zijn doorgaans ook mogelijk. Wij leveren helaas niet dunner dan 60 mm. De lijmnaden tussen de blokjes worden dan niet sterk genoeg waardoor de kans bestaat dat het blad breekt.

Al ons hout is op kleur en uitstraling geselecteerd en natuurlijk FSC gekeurd. Een internationaal keurmerk voor een gegarandeerd duurzaam geproduceerd houtproduct.

 

 

 

kops eiken keukenbladen

 

Op zoek naar een exclusief houtproduct ? Kopshout van QATRINA !

Massief houten keukenbladen in vaste maten die op maat gezaagd moeten worden ? QATRINA doet het anders, want wij maken keukenbladen op maat. Bestel exact wat u nodig heeft en wij maken het tot op de mm. nauwkeurig voor u.
U bestelt in onze online webshop t/m maximaal 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. Langere lengtes of keukenbladen in andere houtsoorten dan eiken zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Team QATRINA staat voor u klaar.

De keukenbladen worden allemaal in Oost Europa voor ons gemaakt en per vrachtauto naar Nederland vervoerd. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken keukenbladen ?