kops eiken kapblok

kops eiken kapblok

Een kops eiken kapblok nodig ? Wij maken het voor u op maat van het allermooiste hout en in elke gewenste vorm  !

QATRINA werkt met het allermooiste hout dat exclusief voor ons wordt gekweekt door vaste leveranciers buiten Nederland: bij QATRINA zit u goed voor een kops eiken kapblok op maat !

Wij doen, i.t.t. andere leveranciers van kapblokken, niet aan vooraf vaststaande afmetingen en vormen. Wij leveren maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig en in iedere denkbare vorm ! Het moet iets speciaals worden ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kapblokken worden bij ons overwegend besteld in eiken. Hiervoor maken wij gebruik van de allermooiste, keiharde eikensoort verkrijgbaar: Slavonisch eiken, afkomstig uit diverse landen in het oosten van Europa. Een kops eiken kapblok kunt u direct online bij ons bestellen. Via de site leveren wij ronde, vierkante, ovale en rechthoekige kapblokken in een 60 mm. dikke uitvoering. Een andere vorm is eventueel mogelijk op aanvraag buiten de website om. Bel of mail ons hiervoor even, dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe.

Bij QATRINA kunt u ook een kapblok gemaakt van een andere houtsoort bestellen ! Wij leveren kopshout namelijk ook in beukenhout, essenhout, acaciahout en kersenhout. Stuk voor stuk op maat voor u gemaakt uit hoogwaardig FSC gecertificeerd massief hout dat op structuur en uitstraling voor u is uitgezocht.

Een kopshout kapblok op maat gemaakt en verkrijgbaar in meerdere houtsoorten ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Een kapblok gemaakt van kopshout is door zijn unieke samenstelling veel harder dan een ‘gewoon’ kapblok in een doorgaande lamellen of een vingerlasuitvoering. Met kopshout haalt u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis waar u jarenlang plezier van zult hebben. Niet alleen in eiken, maar ook in heel veel andere houtsoorten !

Kopshout gebruiken wij niet alleen om er kapblokken van te maken: u kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een kops tafelblad, een kops werkblad, een kops keukenblad of gewoon voor een kops snijplankje. Moeten er nog speciale bewerkingen worden uitgevoerd zoals gootjes, uitsparingen, afrondingen of doorvoeren ? Met onze geavanceerde cnc frezen kan het allemaal voor u gemaakt worden !

 

 

 

kops eiken kapblok

Massief kops Slavonisch eiken 60 mm. dik, onbehandeld

QATRINA, voor massief hout op maat in vingerlas, in doorgaande lamellen en in oersterk kopshout

Computergestuurde cnc freesmachines, het allermooiste hout en dat alles ook nog eens voor Oost Europese prijzen ! Bij QATRINA vindt u het allemaal onder 1 dak !

Dus bent u op zoek naar massief hout op maat met een vingerlasverbinding, opgebouwd uit massieve doorgaande lamellen of in een kops uitvoering, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij maken het voor u in doorgaande lamellen en in vingerlas van eikenhout, en op aanvraag eventueel ook in kersenhout, beukenhout, essenhout, acaciahout en notenhout.

Kopshout kunt u bij ons bestellen in eikenhout en buiten de website om ook in beukenhout, kersenhout, acaciahout en essenhout. Stuur ons in dat geval even een mailtje of bel ons even.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken kapblok ?