kops eiken hakblok

kops eiken hakblok

Bij QATRINA op maat leverbaar: een onverwoestbaar kops eiken hakblok

Met de hand voor u gemaakt uit schitterend Slavonisch eiken: een kops eiken hakblok van QATRINA. Zo haalt u gemakkelijk en heel voordelig een onverwoestbaar houtproduct in huis. Wij leveren onze hakblokken in eikenhout, maar buiten de website om zijn op aanvraag ook andere houtsoorten verkrijgbaar. Op onze website hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier voor het overzicht.

een kops eiken hakblok bestelt u gewoon direct online via ons ingenieuze bestelsysteem op de website. Online leveren wij rechthoekig, vierkant, rond en ovaal. Wilt u liever een andere vorm ? Dat kan: stuur ons een mail met een schets van de gewenste vorm en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave. Onze contactgegevens vindt u hier.

Voor kopshout hakblokken op maat in andere houtsoorten gelieve even contact met ons op te nemen: wij leveren naast kops eiken ook kops beuken, kops essen, kops acacia en kops kersen. Bij QATRINA is het allemaal mogelijk in iedere gewenste afmeting en vorm !

Kopshout staat al eeuwenlang voor ijzersterk en vrijwel onverslijtbaar. Een houtproduct dat voor heel veel toepassingen gebruikt is en nog steeds gebruikt wordt. Als vloer vloer voor gymnastiekzalen en restaurants, maar ook als snijplank of hakblok in de horeca en bij de ambachtelijke slager. Met recht een uniek product, nog traditioneel met de hand opgebouwd door talloze houten blokjes met elkaar te verlijmen. QATRINA werkt samen met diverse producenten verdeeld over Europa. Deze beschikken allen over een hoogwaardig machinepark waarmee zij het hout tot op de millimeter nauwkeurig kunnen bewerken.

Kopshout: niet alleen voor hakblokken, maar ook tafelbladen, kookeilanden, keukenbladen en werkbladen zijn mogelijk 

60 millimeter dik massief kopshout op maat gemaakt: niet veel anderen kunnen dit leveren. Voor een kopshout hakblok, een kopshout kookeiland, een kopshout barblad of een kopshout tafelblad zit u goed bij QATRINA !

Door zijn afwijkende samenstelling heeft kopshout wel wat meer aandacht nodig dan massief hout in doorgaande lamellen of in vingerlas. Kopshout heeft ruimte nodig om te kunnen uitzetten en krimpen. Houd u hier dus rekening mee indien het kops wordt ‘opgesloten’ tussen bijvoorbeeld meerdere wanden. Neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

Wij adviseren kopshoutproducten niet te lakken maar te oliën: bij het uitzetten en krimpen kan de (harde) laklaag gaan scheuren waardoor vocht en vuil vrij spel krijgen. Beter is het geheel te oliën: de olie zorgt voor een ‘flexibele’ beschermlaag die ‘meebeweegt’ met de werking van het hout.

 

 

 

kops eiken hakblok

Kops Slavonisch eiken 60 mm. dik, onbehandeld

Massieve houtproducten op maat verkrijgbaar in meerdere houtsoorten en samenstellingen: heel gewoon bij QATRINA !

Uw hout op maat voor u gemaakt in meerdere houtsoorten uitgevoerd in lange doorgaande lamellen, uitgevoerd in uit kortere lamellen samengesteld vingerlas of in een schitterende 60 millimeter dikke kopshoutuitvoering.
Bij QATRINA allemaal heel gewoon. Of het nou om massief houten panelen gaat of om een bureaublad, keukenblad, vensterbank, snijplank of barblad gaat, Bij QATRINA krijgt u alleen de beste kwaliteit gemaakt van FSC gecertificeerd massief hout.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken hakblok ?