kops eiken eettafel

kops eiken eettafel

Een prachtige exclusieve kops eiken eettafel bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA  

Nagenoeg niemand kan het leveren, maar bij QATRINA bestelt u hem gewoon op maat: een prachtige kops eiken eettafel. U hoeft er de deur niet voor uit, want u bestelt hem vanuit uw luie stoel thuis online.
Voor een bijpassend stalen of houten onderstel verwijzen wij u graag naar onze website: klik hier voor onze stalen onderstellen en hier voor onze houten onderstellen.

Kopshout is zeer geschikt om te gebruiken als tafelblad, maar ook bijvoorbeeld als keukenblad, omdat het vrijwel onverslijtbaar is. Een absoluut exclusieve verschijning in uw woonhuis: een kops eiken eettafel !

Door onze samenwerking met voordelige producenten in het buitenland, kunnen wij kopshout tegen scherpe prijzen aanbieden. U bestelt kopshout bij ons online in het schitterende Slavonisch eiken. Kopshout tafelbladen in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Wij hebben op onze website hiervan een overzicht geplaatst: klik hier. Wij leveren kopshout tafelbladen in zo goed als elke vorm en afmeting. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden..

De kopshout tafelbladen worden nog met de hand opgebouwd uit blokjes hout die een voor een aan elkaar worden verlijmd. Via onze webshop leveren wij kopshout van 60 mm. dik Slavonisch eikenhout. Dikkere tafelbladen en tafelbladen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Hiervoor kunt u gewoon even contact met ons opnemen: wij leveren kopshout tot en met 120 mm. dik.

Al het door ons gebruikte kopshout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken eettafel

Kops eiken eettafel (60 mm.)

 

Tafelbladen in vaste maten kennen wij niet: bij QATRINA bestelt u op maat 

Tafelbladen in vaste standaardmaten, en voor u op maat gezaagd tegen extra zaagkosten ? Herkenbaar ? Wij werken anders: u bestelt op maat en wij maken het op maat.

In onze online webwinkel bestelt u eenvoudig zelf 60 mm. dik kops eikenhout tot een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm. Zoekt u een langer, breder of dikker blad, of een blad in een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op, want bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken eettafel ?