kops eiken bladen

kops eiken bladen

Mooie exclusieve kops eiken bladen bestelt u voor aantrekkelijke prijzen bij QATRINA  

Gemak dient de mens: bestel gewoon uw kops eiken bladen online bij QATRINA. U hoeft er de deur dus niet eens meer voor uit. Vrijwel niemand kan het leveren, en wij maken de bladen op nog op maat voor u.
Van oudsher is kopshout een veelgebruikt, ijzersterk houtproduct. Het is onder andere heel goed bruikbaar als tafelblad of keukenblad. Ga dus voor iets speciaals, en overweeg eens onze kops eiken bladen !

Met name door onze lange samenwerking met voordelige producenten in het buitenland, zijn wij in staat kopshout voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Kopshout bestelt u bij ons online in het mooie lichte Slavonisch eikenhout. Kopshout bladen in andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier. Wij leveren ons kops in vrijwel iedere afmeting en vorm, dus neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

Onze producenten zijn ware houtkunstenaars, en maken de kopshout bladen nog helemaal met de hand van massieve blokjes hout die stuk voor stuk aan elkaar verlijmd worden. Online vindt u bij ons kopshout in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken. Voor dikkere bladen en bladen in andere houtsoorten kunt u contact met ons opnemen: wij leveren tot en met 120 mm. dik. Al ons kopshout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien zonder uitzondering FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken bladen

Kops eiken (60 mm.)

 

Standaardmaten kennen wij niet: u bestelt bij ons gewoon op maat 

Bladen die uitsluitend in vaste standaardmaten verkrijgbaar zijn, en tegen bijkomende kosten voor u op maat gezaagd kunnen worden: herkent u dit fenomeen ? Wij werken op een andere manier: u bestelt bij ons op maat en wij maken het op maat. Niks meer en niks minder.
Op onze website berekent het supersnelle bestelsysteem de prijs van het blad voor u uit. Afrekenen van uw bestelling kan eenvoudig online in onze beveiligde betaalomgeving.

Online bestelt u bij ons eenvoudig zelf 60 mm. dik kops eiken tot maximaal 2400 mm. lang en 1200 mm. breed. Liever een langer, breder of dikker blad, of een blad in een andere houtsoort ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken bladen ?