kops eiken bladen op maat

kops eiken bladen op maat

Prachtige kops eiken bladen op maat bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA  

Maak het uzelf niet te moeilijk en bestel uw kops eiken bladen op maat relaxed vanuit uw luie stoel bij QATRINA. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken ! Vrijwel nergens verkrijgbaar, maar wij maken het gewoon op maat voor u.
Kopshout is een schitterend en oersterk houtproduct. Het wordt al eeuwenlang voor talloze doeleinden gebruikt. Zo is het onder meer zeer geschikt om te gebruiken als tafelblad of als blad voor in keuken. Gun uzelf dus eens iets unieks: prachtige kops eiken bladen op maat !

Mede door onze jarenlange samenwerking met vaste voordelige producenten, kunnen wij ons kops zeer scherp aanbieden. Online kunt u kopshout van het prachtige Slavonisch eiken bij ons bestellen. Kopshout in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag: klik hier voor een overzicht. Vrijwel iedere afmeting en vorm kunnen wij voor u maken, dus neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Absoluut puur vakmanschap en nog op eeuwenoude traditionele wijze handmatig samengesteld uit blokjes van ongeveer 43×43 mm.
Online in onze webwinkel verkrijgbaar in 60 mm. massief Slavonisch eiken. Dikkere bladen en bladen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Wij kunnen kopshout leveren tot en met 120 mm. dik.

Uiteraard is al het door ons gebruikte hout duurzaam geproduceerd en allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken bladen op maat

Kops blad (60 mm. dik eiken )

 

Bij ons bestelt u gewoon op maat: wij doen niet aan standaardafmetingen 

Heel vreemd, maar nog veel gehoord: bladen die alleen maar in vaste maten te bestellen zijn, en vervolgens tegen extra kosten voor u op maat gezaagd worden.

QATRINA hanteert een andere werkwijze: u bestelt op maat, wij maken het op maat, zonder bijkomende kosten. Ons bestelsysteem op de website rekent de prijs voor het blad voor u uit, en afrekenen kan gemakkelijk in een beveiligde betaalomgeving.

Ons kopshout is online in 60 mm. dik eiken te bestellen, tot en met maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Heeft u een langer, breder of dikker blad, of een blad in een andere houtsoort nodig ? Neem dan even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken bladen op maat ?