kops eiken barblad

kops eiken barblad

Bestel het gewoon gemakkelijk online: een kops eiken barblad, helemaal op maat voor u gemaakt !

QATRINA levert de allerbeste kwaliteit voor betaalbare prijzen. Een schitterend kops eiken barblad bestelt u heel eenvoudig op maat via de website ! Andere leveranciers van kopshout zijn er vrijwel niet: wij zijn een van de weinigen in de Benelux die dit fraaie houtproduct kunnen leveren: dus doe er uw voordeel mee.

Een barblad bestellen is heel simpel: een kind kan de was doen. Barbladen in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag (klik hier voor onze overige houtsoorten). Nagenoeg iedere denkbare vorm en afmeting is mogelijk, dus wilt u een speciale vorm ? Neem dan even contact met ons op.

Een uniek product, want een kops eiken barblad wordt helemaal met de hand gemaakt van massief eikenhouten blokjes die een voor een aan elkaar verlijmd worden.
In onze online webwinkel kunt u kopshout van Slavonisch eiken in 6 centimeter dik bestellen. Kopshout is zo goed als onverslijtbaar: u heeft er uw hele leven lang plezier van.

Door ons geleverd hout is allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Zo weet u zeker dat u een milieuvriendelijk geproduceerd product in huis haalt.

 

 

 

kops eiken barblad

Kops eiken barblad (Slavonisch eiken in Rubio Monocoat 2 componenten houtolie transparant)

 

Vrijwel iedere vorm en afmeting kunnen wij realiseren: alles op maat gemaakt !

U betaalt uitsluitend voor wat u heeft besteld en niet voor de restjes. QATRINA levert maatwerk zonder extra kosten. Online in onze webwinkel kunt u kopshout gemaakt van prachtig Slavonisch eiken op maat bestellen in 60 mm. dikke uitvoering. Via onze website leveren wij niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Een Langer of breder barblad is wel mogelijk, maar alleen buiten de website om op aanvraag.
Voor een barblad in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken verzoeken wij u contact met ons op te nemen: onze overige houtsoorten zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar.

Schitterende, exclusieve maatwerkproducten, daar staat QATRINA voor.
Barbladen in standaardafmetingen doen wij niet aan: wij maken alles op maat in de beste kwaliteit hout. Onze vaste koeriersdienst bezorgt uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening: bezorgen doen wij tegen kostprijs. Wij verdienen hier niets aan.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken barblad ?