kops eiken barblad op maat

kops eiken barblad op maat

Heel eenvoudig online bestellen: een prachtig kops eiken barblad op maat voor u gemaakt !

Bij ons vindt u uitsluitend de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Een prachtig vol massief kops eiken barblad op maat bestelt u bij QATRINA heel eenvoudig online via de website ! Andere aanbieders zijn er niet of nauwelijks: wij zijn echt een van de heel weinigen in Nederland en België die dit nagenoeg onverslijtbare houtproduct kunnen leveren. Bij QATRINA zit u dus goed !

Bestellen via onze website is super eenvoudig: ons speciale bestelsysteem wijst zich vanzelf. Online kunt u kops eiken bestellen, maar een barblad in een andere houtsoort dan eiken is ook mogelijk op aanvraag: klik hier voor een overzicht. Wij kunnen vrijwel elke denkbare vorm en afmeting voor u maken, dus wanneer u iets speciaals voor ogen heeft: neem even contact met ons op.

Absoluut uniek, want een kops eiken barblad op maat wordt handmatig opgebouwd uit houten blokjes die stuk voor stuk aan elkaar gelijmd worden. In onze webshop kunt u een kopshout barblad van Slavonisch eiken in 60 mm. dikke uitvoering bestellen. Indien gewenst kunt u het ook al behandeld met een twee componenten houtolie laten bezorgen.

Samen met onze producenten streven wij naar een duurzame samenleving: ons hout is dan ook altijd FSC gecertificeerd. Een garantie voor een milieuvriendelijk geproduceerd houtproduct.

 

 

 

kops eiken barblad op maat

Kops eiken barblad op maat

 

Alles op maat gemaakt: vrijwel iedere vorm en afmeting is mogelijk !

Bij QATRINA betaalt u alleen voor wat u bestelt en niet voor reststukken. Wij leveren gewoon maatwerk zonder bijkomende kosten.
Online leveren wij kopshout opgebouwd uit schitterend Slavonisch eiken in een 60 mm. dikke massieve uitvoering. Via de site kunt u niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter bestellen, maar langere of bredere barbladen zijn buiten de website om op aanvraag wel mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden. Let op: onze overige houtsoorten zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar. Wij moeten dit bij onze producenten aanvragen.

Prachtige, exclusief voor u op maat gemaakte houtproducten: dat is QATRINA. Wij doen niet aan vaste maten of standaardafmetingen: wij maken gewoon alles op maat in de allerbeste kwaliteiten hout. Onze eigen professionele koeriersdienst levert uw bestelling vervolgens z.s.m. bij u thuis af. Wij verdienen hier niets aan, want bezorgen doen wij tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken barblad op maat gemaakt ?