kops beukenhouten werkblad

kops beukenhouten werkblad

Wij maken het op maat tot op de mm. nauwkeurig in de vorm die u zoekt: een kops beukenhouten werkblad

Maar heel weinig aanbieders van massief hout in Nederland en in België zijn in staat dit te leveren, maar QATRINA maakt het op maat tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste vorm: een prachtig kops beukenhouten werkblad.

U kunt het blad bij ons nog onbehandeld bestellen zodat u het verder zelf kunt afwerken, maar kant en klaar om te monteren kan ook: wij schuren het dan nog een keer met een fijnere korrel, brengen rondom vellingkanten aan en behandelen het vervolgens met een professionele houtolie. Kopshout raden wij af om te lakken: door de werking van het hout kan scheurvorming in de laklaag ontstaan, waarin zich vuil en vocht kan ophopen.

Kopshout is een veelzijdig houtproduct: wij maken er niet alleen werkbladen van: u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een kopshout snijplank, een kopshout hakblok, een kopshout tafelblad, een kopshout keukenblad of een kopshout barblad. Alles op maat voor u gemaakt en eventueel al voorzien van de benodigde sparingen, ronde hoeken, afgeschuinde randen en meer.  Neem voor (heel) ingewikkelde vormen of extra grote bladen even contact met ons op: dit is mogelijk op aanvraag.

Werkbladen opgebouwd uit eiken kopshout bestelt u heel eenvoudig via de website. Werkbladen opgebouwd uit andere houtsoorten zijn mogelijk buiten de website om op aanvraag. Wij leveren naast kops eikenhouten werkbladen ook werkbladen gemaakt van kops acaciahout, kops beukenhout, kops kersenhout en kops essenhout. Alles in maar liefst 6 centimeter dikke uitvoering. Uniek in de Benelux !

QATRINA werkt uitsluitend met duurzaam FSC gecertificeerd massief hout

Wij werken alleen met gekwalificeerd en FSC gekeurd massief hout. De houtkap wordt hierbij streng gecontroleerd en gereguleerd door de plaatselijke instanties. Een duurzaam productieproces is zo gegarandeerd.
Kopshout producten zijn door hun afwijkende uitvoering vele malen harder dan houtproducten uitgevoerd in doorgaande lamellen of in vingerlas. Doordat de vezels van het hout verticaal staan is het keihard en vrijwel onverslijtbaar en hierdoor zeer geschikt voor dagelijks (intensief) gebruik.

 

 

 

kops beukenhouten werkblad

kops beukenhouten werkblad

Maatwerk in iedere gewenste vorm en op maat gemaakt in iedere denkbare afmeting ? Dan zit u goed bij QATRINA ! 

In tegenstelling tot veel anderen doen wij niet aan vaste vormen en standaardmaten. QATRINA levert op maat aan haar klanten. Met behulp van professioneel personeel en computergestuurde cnc freesmachines kunnen wij iedere wens vervullen. Sparingen voor (inbouw)apparatuur, sleuven of gaten voor leidingen, ronde hoeken of afgeschuinde kanten ? U krijgt het zoals u het wenst.

Wij werken met het mooiste en taaiste beukenhout verkrijgbaar: prachtig mooi Slavonisch beukenhout. Deze houtsoort wordt exclusief voor QATRINA in verschillende Oost Europese landen door vaste leveranciers gekweekt volgens een streng gecontroleerd bosbeheer. Het hout wordt stuk voor stuk op kwaliteit, uitstraling en kleur uitgezocht. Bij QATRINA krijgt u nog ouderwetse kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs ! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Bel of mail ons dan even, want wij staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in een kops beukenhouten werkblad ?