kops beukenhouten tablet

kops beukenhouten tablet

Zoekt u een kops beukenhouten tablet ? Bestel het voordelig op maat bij QATRINA !  

U kunt bij ons terecht voor een kops beukenhouten tablet, maar wij leveren ook kops beukenhouten keukenbladen, werkbladen en tafelbladen. Het is allemaal mogelijk bij QATRINA  en elke door u gewenste afmeting en vorm kunnen wij realiseren. Heeft u dus een niet alledaagse vorm in gedachten, neem dan contact met ons op.

In de webwinkel treft u kops eikenhout op maat. Dit is direct online te bestellen. Buiten onze website om bestelt u echter ook heel eenvoudig een kops beukenhouten tablet. Dit kan dus op aanvraag. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken en beuken ? Ook dat is geen probleem: op de website treft u een overzicht van de mogelijkheden, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen. Team QATRINA helpt u graag.

Kopshout wordt bij ons standaard geleverd in een massieve uitvoering van 6 centimeter dik. Op aanvraag zijn eventueel dikkere tabletten mogelijk: wij moeten dit wel altijd voor u aanvragen, want deze zijn niet altijd verkrijgbaar bij onze producenten.

Onze houtproducten worden allemaal op een milieuvriendelijke manier verwerkt en zijn gegarandeerd FSC gecertificeerd. Een waarborg voor een duurzaam bosbeheer en alleen de allerbeste kwaliteit.

Kopshout, exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want wij zijn zo goed als de enige leverancier in de Benelux die dit oersterke houtproduct kunnen leveren !

 

 

 

kops beukenhouten tablet

Kops beukenhouten tablet op maat, onbehandeld

 

Uw houten tabletten alleen leverbaar in standaardmaten ? Dat kan anders: QATRINA maakt het voor u op maat ! 

Houten tabletten leveren wij in de afmetingen en vorm die u nodig heeft: wij doen niet aan vaste maten en iedere door u gewenste vorm kunnen wij voor u maken.

Slavonisch beuken: de koningin onder de beukensoorten. Schitterend mooi van kleur, oersterk en exclusief voor ons geproduceerd in de Balkanlanden. Wij helpen u graag, dus heeft u vragen of heeft u hulp nodig ? Neem dan contact met ons op.

Voer zelf de gewenste afmetingen in en maak uw keuze uit een onbehandeld of een behandeld tablet. Onze eigen koerier bezorgt vervolgens uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis. Gemakkelijker kunnen we het u niet maken.

Voor prachtig kopshout zit u goed bij QATRINA, dus doe hier uw voordeel mee en bestel vandaag nog !

Bent u geïnteresseerd in een kops beukenhouten tablet ?