kops beukenhouten plaat

kops beukenhouten plaat

Bestel het voordelig op maat voor u gemaakt bij QATRINA: een onverslijtbaar kops beukenhouten plaat

Zonder meer een unieke en exclusieve verschijning en wij maken hem ook nog eens exact op maat: met een kops beukenhouten plaat haalt u iets bijzonders in huis, iets dat vrijwel niemand anders heeft ! 

Wij leveren ons kopshout natuurlijk niet alleen in de vorm van nog onbehandelde platen: u kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte kopshout werkbladen, kopshout tafelbladen, kopshout barbladen en kopshout keukenbladen. Heeft u een XXL plaat van kopshout nodig of moet het een heel speciale vorm worden ? Bel of mail ons dan even, want wij kunnen in principe alles op maat voor u maken.

Platen gemaakt van kopshout eiken leveren wij direct via onze website. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze categorie kopshout eiken (klik hier). Kopshout in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk: wij kunnen onder meer ook kopshout essen, kopshout kersen, kopshout acacia en dus kopshout beuken op maat leveren. Op aanvraag, want deze houtsoorten zijn niet het hele jaar door leverbaar. Wij moeten dit voor u aanvragen bij onze leveranciers. Ons kopshout wordt geleverd in 60 mm. dik. Dunner kunnen wij helaas niet leveren, omdat dan de lijmconstructie te zwak wordt en de platen kunnen breken tijdens het transport.

Al ons kopshout wordt duurzaam geproduceerd en is gemaakt van FSC gecertificeerde A-kwaliteiten massief hout. Het is oersterk en uitermate geschikt voor toepassingen die tegen een stootje moeten kunnen en intensief gebruikt worden. Kopshout vindt hierdoor met name gretig aftrek bij onze klanten die werkzaam zijn in de horeca.

 

 

 

kops beukenhouten panelen

kops beukenhouten plaat (onbehandeld)

Standaardmaten kennen wij niet en doen wij niet aan: bij ons wordt alles voor u op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig 

Iedere plaat is uniek, want bij ons wordt alles tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor onze klanten gemaakt. U bestelt dus alleen en betaalt dus ook alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft ! Reststukken kennen wij niet en betaalt u ook niet voor.

Kops beukenhout wordt bij ons gemaakt van het keiharde Slavonisch beuken dat exclusief voor ons wordt gekweekt in onder meer Kroatië. Onze leveranciers selecteren het hout op kwaliteit en op structuur: alleen het allerbeste wordt door ons gebruikt in onze houtproducten. En dat geldt niet alleen voor ons kops beuken.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders bent u er bij QATRINA zeker van dat u alleen het allerbeste in huis krijgt ! Heeft u vragen over een specifiek product of bent u geïnteresseerd in onze werkwijze ? Wij staan voor u klaar ! Onze contactgegevens vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd in een kops beukenhouten plaat ?