kops beukenhouten panelen

kops beukenhouten panelen

U bestelt ze heel eenvoudig exact op maat bij QATRINA: prachtige kops beukenhouten panelen

Absoluut een unieke verschijning en op maat voor u gemaakt: schitterende kops beukenhouten panelen.
U kunt bij ons niet alleen kopshout in de vorm van panelen bestellen, maar ook speciaal op maat gemaakte werkbladen, tafelbladen en keukenbladen zijn mogelijk. Bent u op zoek naar een heel specifieke vorm of wilt u graag extra grote panelen bestellen ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kopshouten panelen in eiken kunt u direct in onze online webwinkel bestellen. Naast kops eiken zijn op aanvraag ook kops beukenhouten panelen en kops essenhouten panelen leverbaar. Voor kopshout in een andere houtsoort verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: dit zullen wij voor u moeten aanvragen.

Kopshout leveren wij normaal gesproken in 60 mm. dik: dunner is helaas niet mogelijk, want dan wordt de constructie niet sterk genoeg. Dikker is uitsluitend op aanvraag mogelijk: ook hiervoor geldt dat wij dit voor u zullen moeten aanvragen. Bel of mail ons in dat geval even.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd. Een internationaal keurmerk voor een verantwoord, door de plaatselijke overheid streng gecontroleerd bosbeheer. Zeer geschikt voor intensief gebruik: u heeft er jarenlang plezier van.

 

 

 

kops beukenhouten panelen

Kops beukenhouten panelen

 

QATRINA, voor massief houten panelen exact op maat gemaakt: zogenaamde standaardmaten doen wij niet aan

Exact op maat in de door u gewenste afmetingen. Bij ons bestelt u alleen wat u daadwerkelijk nodig heeft. Op maat zagen doen wij niet aan en verborgen bijkomende kosten kennen wij niet. U betaalt voor wat u bestelt: niks meer en niks minder. Heel gewoon bij QATRINA.

Onze kops beuken panelen maken wij van de allermooiste beukensoort leverbaar: prachtig Slavonisch beuken. Het hout voor de panelen wordt exclusief voor ons op uitstraling en structuur uitgezocht door onze vaste producenten. Alleen het allerbeste hout is voor ons goed genoeg. Neem gerust even contact met ons op wanneer u vragen heeft: onze contactgegevens vindt u hier.

Online bestelt u vliegensvlug zelf kopshout eiken panelen. Bestellen is eenvoudig: ons bestelsysteem wijst u vanzelf de weg. U kunt kiezen uit een onbehandeld paneel, maar ook kant en klaar behandeld met een professionele 2K houtolie is mogelijk. Waarom zou u verder zoeken ? Bestel uw kopshout gewoon bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in onze kops beukenhouten panelen ?