kops beukenhouten paneel

kops beukenhouten paneel

Op zoek naar een kops beukenhouten paneel ? Bij QATRINA bestelt u het voordelig online op maat voor u gemaakt !  

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een kops beukenhouten paneel, maar ook voor kopshout keukenbladen, werkbladen en tafelbladen bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere gewenste afmeting en vorm is mogelijk, dus heeft u speciale wensen ? Neem dan gelijk contact met ons op en laat u verrassen !

Via onze website kunt u online kops eiken op maat bestellen, maar buiten de site om is ook een kops beukenhouten paneel verkrijgbaar. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten treft u hier. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken ? Bel of mail ons dan even betreffende de beschikbaarheid, want niet alle houtsoorten zijn het hele jaar door leverbaar: wij moeten dit voor u aanvragen bij onze leveranciers.

Ons kopshout wordt standaard geleverd met een dikte van 60 mm, maar op aanvraag is doorgaans ook dikker mogelijk. Ook hiervoor geldt: afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. Vanzelfsprekend wordt het hout op een duurzame wijze geproduceerd: door ons geleverde houtproducten zijn derhalve altijd voorzien van het FSC keurmerk. Hiermee haalt u uitsluitend de allerbeste kwaliteit in huis !

QATRINA is een van de zeer weinigen die kopshout op maat kan leveren, dus doe hier uw voordeel mee en bestel vandaag nog: u heeft er gegarandeerd nog vele jaren plezier van !

 

 

 

kops beukenhouten paneel

Kops beukenhouten paneel, onbehandeld

 

Kopshout alleen verkrijgbaar in standaardafmetingen ? QATRINA doet daar niet aan mee: wij maken het gewoon op maat ! 

Kopshout bestelt u bij ons in de door u gewenste afmetingen en vorm: standaardmaten kennen wij niet en geen enkele vorm is onmogelijk.

Wij maken ons kopshout van Slavonisch beuken: een prachtige, keiharde houtsoort afkomstig uit Oost Europa en exclusief voor ons geproduceerd. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op: wij helpen u graag.

Bestellen is heel eenvoudig: voer de afmetingen in die u nodig geeft en kies voor een behandelde of een onbehandelde versie en wij zorgen voor de rest. Wist u dat onze eigen koeriersdienst uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis aflevert ? Een aanhanger huren om het zelf op te halen en sjouwen met zware panelen is niet nodig !

Ga voor kopshout van QATRINA en bestel vandaag nog, dan heeft u het binnen een paar weken in huis !

Bent u geïnteresseerd in een kops beukenhouten paneel ?