kops beukenhouten keukenblad

kops beukenhouten keukenblad

Voordelig tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u gemaakt door QATRINA: een kops beukenhouten keukenblad

Niet veel anderen kunnen dit voor u maken: een uniek en exclusief kops beukenhouten keukenblad op maat voor u gemaakt ! Verwen uzelf en haal iets bijzonders in huis !

Kopshout bestelt u bij ons als onbehandeld paneel, maar wij kunnen er ook een kant en klaar product voor u van maken: u hoeft het alleen nog zelf te (laten) plaatsen. Wij leveren onder meer op maat gemaakte kopshout keukenbladen, kopshout werkbladen, kopshout tafelbladen en kopshout barbladen. Een speciale zelfbedachte vorm nodig of moet het een extra groot blad worden ? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht, want wij maken in principe alles op maat. Alles zoals u het graag wilt hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Keukenbladen van eiken kopshout bestelt u ‘gewoon’ zelf: dit kan eenvoudig via onze website. Klik hier indien u geïnteresseerd bent in ons kops eiken. Kopshout producten gemaakt van andere houtsoorten leveren wij buiten de site om op aanvraag. Onze leveranciers kunnen ook kops essenhout, kops kersenhout, kops acaciahout en kops beukenhout leveren. Wel moeten wij dit in verband met de beschikbaarheid even voor u aanvragen.

Onze kopshout producten leveren wij allemaal met een dikte van 6 centimeter. Omdat kopshout vooral tijdens het transport zeer kwetsbaar is, is dunner helaas niet mogelijk: de kans op breuk is dan te groot.

Bij QATRINA worden alle houtproducten stuk voor stuk duurzaam geproduceerd en vervaardigd uit FSC gecertificeerd vol massief hout. Hout opgebouwd in een kops uitvoering heeft door zijn unieke samenstelling een veel harder oppervlak dan ‘gewoon’ hout en is mede daarom zeer geschikt om dagelijks intensief te gebruiken. Wij adviseren kopshout niet te lakken, maar te oliën. Olie blijft ten allen tijden flexibel: een laklaag kan door krimp en uitzetten gaan barsten.

 

 

 

kops beukenhouten keukenblad

kops beukenhouten keukenblad 

Bij ons geen vaste afmetingen: wij leveren maatwerk in iedere gewenste vorm en in iedere gewenste afmeting 

Bij ons geen standaardmaten of vaste afmetingen: elk keukenblad wordt met de hand op maat gemaakt. Met onze computergestuurde machines zijn moeilijke vormen een fluitje van een cent en ook sparingen in het blad frezen wij er desgewenst al voor u uit. Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Voor ons kops beuken gebruiken wij het exclusieve Slavonisch beukenhout afkomstig uit verschillende Balkan landen. Het hout wordt daar door onze vaste leveranciers geselecteerd op structuur en op kleurstelling. Zo weet u zeker dat u alleen het allerbeste hout geleverd krijgt. Uw bestelling wordt door ons tegen kostprijs door onze eigen koeriersdienst thuis bij u afgeleverd: zo gemakkelijk gaat dat bij QATRINA !

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben of heeft u advies nodig: schroom dan niet ons even te bellen of te mailen: wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een kops beukenhouten keukenblad ?