kops beukenhouten hakblok

Tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt door vakmensen: een kops beukenhouten hakblok

In de Benelux zijn er niet veel andere aanbieders die dit voor u kunnen maken: een exclusief kops beukenhouten hakblok helemaal op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm en in de door u gewenste afmetingen.

U bestelt bij ons onbehandeld kopshout, maar ook kant en klaar is mogelijk: het wordt dan door ons nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel en wij behandelen het met een professionele twee componenten houtolie voor u.
Wij leveren kopshout niet alleen in de vorm van snijplanken of hakblokken: u kunt bij QATRINA ook terecht voor een op maat gemaakt kopshout keukenblad, werkblad, tafelblad of een prachtig kopshout barblad. U heeft een heel speciale vorm in gedachten of bent u juist op zoek naar een extra lang of een extra breed hakblok ? Neem dan gelijk contact met ons op, want wij kunnen het allemaal voor u maken.

Een hakblok opgebouwd uit kops eiken is eenvoudig via onze website te bestellen. Kopshout hakblokken en snijplanken opgebouwd in een andere houtsoort zijn verkrijgbaar op aanvraag. Onze andere leverbare houtsoorten zijn onder meer kops essen, kops kersen, kops acacia en kops beuken. Andere houtsoorten dan eiken moeten wij wel voor u aanvragen i.v.m. de beschikbaarheid op dat moment. Wij leveren onze kopshoutproducten met een dikte van 6 cm. Kopshout is (met name tijdens het transport) kwetsbaar: dunner dan 6 centimeter is helaas niet mogelijk.

Vol massief FSC gecertificeerd hout

Al onze houtproducten zijn duurzaam geproduceerd en worden uitsluitend vervaardigd van FSC gecertificeerd massief kwaliteitshout.
Hout in een kopshoutuitvoering is door zijn afwijkende samenstelling veel harder dan hout in een doorgaande lamellen uitvoering of een vingerlasuitvoering. Het is daarmee met name geschikt voor (dagelijks) intensief gebruik. Een product van kopshout ‘werkt’ ook veel meer: ons advies is dan ook om het niet te lakken maar te oliën.

 

 

 

kops beukenhouten hakblok

massief kops beukenhouten hakblok

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk in elke denkbare vorm en in elke denkbare afmeting 

Zogenaamde standaardvormen en standaardafmetingen doen wij niet aan. Bij ons worden alle houtproducten op maat voor de klant gemaakt.
Omdat wij over de meest recente (computergestuurde) freesmachines beschikken is elke bewerking mogelijk. Sleuven, sparingen, gaten: wij draaien onze hand er niet voor om ! Voor exclusief maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig zit u goed bij QATRINA !

Alleen het allermooiste beukenhout: Slavonisch beuken, speciaal voor ons gekweekt in meerdere Oost Europese landen. Na de houtkap door onze vaste leveranciers op structuur en kleur geselecteerd. Duurzaam verwerkt en tegen kostprijs door onze eigen transportdienst bij u thuis afgeleverd. Minder zware en kleinere bestellingen kunnen wij (buiten de website om !) voordelig met PostNL of met DPD versturen. Bel of mail ons dus even mocht u een kleinere bestelling willen plaatsen !

Bent u geïnteresseerd in een kops beukenhouten hakblok ?