kops beuken tabletten op maat

kops beuken tabletten op maat

Mooie kops beuken tabletten op maat, exclusief verkrijgbaar bij QATRINA

Bij ons bestelt u ze gewoon tot op de mm. nauwkeurig: schitterende kops beuken tabletten op maat ! In onze online webwinkel kunt u zelf eiken tabletten bestellen, maar op aanvraag leveren wij ook tabletten in andere houtsoorten.

Absoluut uniek, want bijna niemand anders kan kopshout leveren. Een prachtig mooi en zo goed als onverslijtbaar houtproduct. Kopshout wordt niet voor niets nog steeds gebruikt voor slagershakblokken: het is ijzersterk en daarmee met name geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Wij maken er tegenwoordig prachtige werkbladen, keukenbladen, tafelbladen en snijplanken van.

Wij kunnen ons kops voor scherpe prijzen aanbieden, omdat wij al heel lang samenwerken met voordelige producenten buiten Nederland. Professionals met verstand van hout. Online bestelt u bij ons gemakkelijk zelf kops eiken tabletten. Tabletten in andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten, of neem direct contact met ons op.

Geen enkele vorm is ons te gek, want onze producenten hebben de beschikking over de allernieuwste computergestuurde houtbewerkingsmachines. Heeft u een heel ingewikkelde vorm in gedachten ? Neem dan contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen. Ga er maar aan staan: de kops beuken tabletten op maat worden allemaal met de hand gemaakt door massief houten blokjes met elkaar te verlijmen.

Wij leveren onze kops eiken tabletten standaard met een dikte van 60 millimeter, maar op aanvraag zijn dikkere tabletten t/m maximaal 120 mm. dik mogelijk. In eiken, maar ook in andere houtsoorten.
Ook wij geven om het milieu: onze houtproducten zijn daarom gegarandeerd duurzaam geproduceerd en voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken tabletten op maat

 

Op zoek naar voordelig massief hout op maat ? QATRINA !

Niet alles was vroeger beter: het regelen van een aanhanger of busje, het sjouwen met loodzware houten tabletten en ze ook nog zelf op maat zagen. Tegenwoordig niet meer nodig, want bij QATRINA bestelt u gewoon alles op maat en onze koerier bezorgt het op zijn beurt bij u thuis.

Dus heeft u massief hout op maat nodig ? Bestel het dan heerlijk relaxt vanuit uw luie stoel thuis, en wij doen de rest voor u ! Zo simpel kan het tegenwoordig zijn ! Voor vragen of meer informatie kunt altijd even contact met ons opnemen: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops beuken tabletten op maat ?