kops beuken tablet op maat

kops beuken tablet op maat

Een uniek kops beuken tablet op maat: exclusief verkrijgbaar bij QATRINA

Zoekt u een kops beuken tablet op maat ? Wij zijn zo goed als de enige in de Benelux die dit kunnen leveren, dus verder zoeken heeft niet veel zin. Via de online webwinkel kunt u bij ons kopshout in eiken bestellen, maar wij leveren buiten de website om ook bijvoorbeeld kops beuken op maat.

Kopshout is exclusief en uniek: een prachtig en vrijwel onverslijtbaar product en bij uitstek geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Zo maken wij er prachtige keukenbladen, werkbladen en tafelbladen van. Kies eens voor iets speciaals en ga voor kops !

Ons kops kunnen wij voor zeer interessante prijzen leveren, want wij onderhouden al jarenlang een samenwerking met voordelige leveranciers buiten Nederland. Ware vaklui met een groot hart voor houtbewerking. In onze webwinkel treft u kops eiken in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige uitvoering. U kunt dit gemakkelijk en helemaal zelf online bestellen door de gewoon de gewenste afmetingen in te voeren op onze website. Tabletten in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: op onze site vindt u een overzicht van onze andere houtsoorten: klik hier.

Daarnaast zijn ook hele speciale vormen geen probleem, want onze producenten werken met de allernieuwste houtbewerkingsmachines. Neem voor de mogelijkheden gerust even contact met ons op. Gepriegel met vierkante houten blokjes tot op de millimeter nauwkeurig, maar het resultaat mag er zijn ! Een prachtig kops beuken tablet op maat. 

Via onze website zijn kops tabletten in eiken met een dikte van 60 millimeter verkrijgbaar. Buiten de website om, op aanvraag, zijn ook dikkere tabletten te bestellen t/m maximaal 120 mm. dik. Alles gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

kops beuken tablet op maat

 

Houten tabletten op maat nodig ? QATRINA !

Bestel gewoon op maat en vergeet het slepen en zagen. Onze vaste koeriersdienst bezorgt het bij u thuis tegen kostprijs: wij verdienen hier niets aan.

Het overgrote deel van onze klanten bestelt vierkante en rechthoekige tabletten. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen andere vormen niet direct online aan te bieden. Deze zijn echter ‘gewoon’ mogelijk op aanvraag te bestellen in drie verschillende houtkwaliteiten: noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.

Mocht u (hele) grote tabletten nodig hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken tablet op maat ?