kops beuken platen

kops beuken platen

Alleen verkrijgbaar bij QATRINA: prachtige kops beuken platen

Bestel ze tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt: kops beuken platen ! In onze webwinkel kunt u direct online kopshout eiken platen bestellen. Platen in een andere houtsoort leveren wij buiten de website om op aanvraag.

Alleen verkrijgbaar bij QATRINA: wij zijn namelijk zo goed als de enige leverancier die dit fraaie kopshout kan leveren. Schitterend, nagenoeg onverslijtbaar en daarmee uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dit product wordt niet voor niets al heel lang gebruikt om er hakblokken van te maken. Naast hakblokken maken wij er tegenwoordig ook prachtige tafelbladen, keukenbladen en werkbladen van. Scherp geprijsd door onze jarenlange samenwerking met producenten in het buitenland. Pure vaklui met kennis van zaken.

Kopshout in eiken bestelt u heel gemakkelijk zelf in onze online webwinkel. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst: klik hier. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag.

Via de website bieden wij vierkante, rechthoekige, ronde en ovale platen aan, maar ook andere vormen zijn geen probleem: onze producenten werken namelijk met computergestuurde machines. Neem dus contact met ons op wanneer u een speciale in gedachten heeft, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

U zult het waarschijnlijk niet geloven, maar kops beuken platen worden stuk voor stuk helemaal met de hand gemaakt door massieve vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen. Een zeer precieze en tijdrovende klus. Online leveren wij ons kops in Slavonisch eiken in 60 millimeter dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag: wij kunnen kopshout tot en met een maximale dikte van 120 millimeter leveren. Ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en daarom voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken platen

 

Kopshout = QATRINA

Allemaal verleden tijd: busje huren, met loodzware houten platen slepen en ze dan vervolgens zelf nog op maat moeten zagen is niet meer nodig ! QATRINA maakt alles gewoon op maat voor u en bezorgt het ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken !

Dus heeft u houten platen op maat nodig ? Bestel ze dan relaxt vanuit uw luie stoel thuis online ! Mocht u vragen of behoefte aan meer informatie hebben, neem dan contact met ons op: team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops beuken platen ?