kops beuken plaat op maat

kops beuken plaat op maat

Een kops beuken plaat op maat ? Bestel hem exclusief bij QATRINA !

Helemaal tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt: een kops beuken plaat op maat ! Eiken kopshout platen kunt u direct online via de website bestellen, platen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag.

Een uniek houtproduct exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: wij zijn namelijk praktisch de enige leverancier die kopshout kan leveren. Een vrijwel onverslijtbaar product: niet voor niets worden er al eeuwenlang onder andere slagershakblokken van gemaakt. Het is ijzersterk en zeer geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Naast hakblokken maken wij er ook fraaie keukenbladen, werkbladen en tafelbladen van.

Een lange samenwerking met voordelige leveranciers in het buitenland werpt zijn vruchten af, want wij kunnen dit unieke product tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Doe hier dus uw voordeel mee ! Onze kops eiken platen kunt u heel eenvoudig zelf online bestellen. Platen in andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk op aanvraag: wij hebben op onze website hiervan een overzicht geplaatst. Klik hier om naar het overzicht te gaan, of neem voor meer informatie even contact met ons op.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken, want onze leveranciers beschikken over de allernieuwste machines. Neem gerust contact met ons op mocht u een speciale wens hebben: wij helpen u graag. Wist u dat een kops beuken plaat op maat nog helemaal met de hand wordt gemaakt uit aan elkaar verlijmde houten blokjes ? Puur vakmanschap.

Ons kops eiken kunt u online bestellen in 60 mm. dik. Dikkere platen tot en met 120 mm. dik zijn op aanvraag verkrijgbaar. Duurzaamheid hebben wij hoog in ons vaandel staan: al het door ons gebruikte hout is daarom voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken plaat op maat

 

 Gemakkelijk massief hout op maat bestellen ? QATRINA !

Gelukkig is dit inmiddels verleden tijd: het huren van een busje of aanhanger, van hot naar her slepen met zware houten platen en ze dan vervolgens ook nog zelf op maat moeten zagen.
Maak het uzelf makkelijk: wij leveren alles gewoon al op maat gemaakt en zorgen ervoor dat het tegen kostprijs bij u thuisbezorgd wordt.

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan ? Bestel super relaxt en voordelig gewoon vanaf de bank thuis uw hout op maat ! Mocht u meer informatie wensen, neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken plaat op maat ?