kops beuken panelen op maat

kops beuken panelen op maat

Gewoon verkrijgbaar bij QATRINA: massieve kops beuken panelen op maat

Vrijwel niemand kan ze leveren: kops beuken panelen op maat. Wij zijn namelijk een van de heel weinigen in de Benelux die überhaupt kopshout kunnen leveren.
Kops eiken panelen op maat bestelt u verrassend eenvoudig zelf online in onze webwinkel. Buiten de site om leveren wij echter ook kopshout in andere houtsoorten, waaronder kops beuken. Kopshout is niet alleen prachtig, maar ook zo goed als onverwoestbaar: denkt u hierbij maar aan het klassieke hakblok bij de slager. Kopshout is daarmee met name geschikt om intensief en dagelijks te gebruiken.
Wij maken er onder meer werkbladen, keukenbladen en tafelbladen van voor onze klanten.

Wij kunnen ons kopshout voor concurrerende prijzen aanbieden, omdat wij al jarenlang samenwerken met professionele maar voordelige leveranciers in het buitenland. Echte vakmensen met verstand van hout. Online bestelt u zelf kopshout eiken panelen. Kopshout in een andere houtsoort is verkrijgbaar buiten de website om: klik hier.

Onze leveranciers werken met computergestuurde machines zodat elke gewenste vorm gemaakt kan worden. Bent u op zoek naar een heel aparte vorm, neem dan even contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles. Een waar monnikenwerk, want de kops beuken panelen op maat worden allemaal met de hand opgebouwd uit talloze massieve houten blokjes die aan elkaar verlijmd worden.

Massief kops eiken panelen leveren wij online in 60 mm. dik: dikker is mogelijk, maar alleen op aanvraag: wij kunnen t/m maximaal 120 mm. dik leveren. Wij zijn zuinig op onze planeet, daarom is ons hout altijd v.v. het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken panelen op maat

 

Massief hout op maat = QATRINA

Het internet en tientallen houthandels bezoeken, een busje of aanhanger regelen, sjouwen met loeizware panelen en deze vervolgens ook nog zelf op maat gaan zagen ? Dat is toch niet meer van deze tijd ?!!
Gelukkig hoeft dat inmiddels ook niet meer, want bij QATRINA bestelt u gewoon op maat en onze professionele koeriersdienst bezorgt uw bestelling bij u thuis. Het bezorgen doen wij als service tegen kostprijs: hier verdienen wij niets aan.

Bij ons kunt u online zelf vierkante en rechthoekige eiken panelen op maat bestellen. Wij leveren ons eiken in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. Andere vormen en grotere afmetingen zijn mogelijk op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops beuken panelen op maat ?