kops beuken paneel

kops beuken paneel

Verkrijgbaar bij QATRINA: een schitterend kops beuken paneel, op maat voor u gemaakt

Op zoek naar een kops beuken paneel ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Online leveren wij kops eiken panelen op maat, maar op aanvraag zijn ook kops beuken panelen verkrijgbaar. Kopshout is een uniek houtproduct: schitterend mooi en praktisch onverslijtbaar, waardoor het met name geschikt is voor intensief gebruik. Wij gebruiken kopshout daarom vaak voor het vervaardigen van bijvoorbeeld werkbladen, keukenbladen en tafelbladen. Wij zijn zo goed als de enige leverancier van kopshout in de Benelux, dus daar profiteert u weer van.

Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA voor aantrekkelijke prijzen. Vervaardigd door ware vakmensen die weten hoe je hout moet moet bewerken. Via onze website kunt u eenvoudig zelf kops eiken panelen bestellen. Wij maken deze van het prachtige Slavonisch eikenhout: een lichte, maar zeer harde eikensoort. Op aanvraag zijn andere houtsoorten mogelijk: klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.

Onze producenten maken elke door u gewenste vorm voor u, dus mocht u iets heel speciaals in gedachten hebben: neem dan gerust contact met ons op, want (bijna) alles is mogelijk.
Een vol massief kops beuken paneel wordt met de hand opgebouwd uit vierkante houten blokjes die stuk voor stuk aan elkaar verlijmd worden tot het uiteindelijke paneel: een uiterst secuur en tijdrovend werk.

Kops eiken panelen bestelt u bij ons standaard in 60 mm. dik, maar op aanvraag zijn dikkere panelen ook mogelijk: wij kunnen tot max.120 mm. dik leveren. Onze houten panelen zijn allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kops beuken paneel

 

Massief hout op maat nodig ? QATRINA maakt het tot op de millimeter nauwkeurig voor u 

Een aanhanger of busje huren, sjouwen met loodzware massief houten panelen en ze dan ook nog zelf op maat gaan zitten zagen ? Dat hoeft niet meer, want bij QATRINA bestelt u gewoon op maat wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het snel bij u bezorgd wordt. Voor het transport brengen wij de kostprijs in rekening: wij verdienen hier dus niets aan.

Via onze website kunt u vierkante en rechthoekige eiken panelen in drie verschillende kwaliteiten bestellen: wij leveren foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Voor andere vormen of grotere panelen kunt u het beste even contact met ons opnemen: deze zijn leverbaar op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken paneel ?