kops beuken keukenblad

kops beuken keukenblad

Zo goed als onverwoestbaar en schitterend mooi: een kops beuken keukenblad op maat van QATRINA  

Opgebouwd uit alleen het allerbeste vol massief en FSC gecertificeerd hout: een kops beuken keukenblad op maat bestelt u voordelig bij QATRINA ! Bij ons vindt u geen standaardvormen en ook geen standaardmaten: daar doen wij niet aan. Wij maken alles op maat ! Voor betaalbaar maatwerk in massief hout moet u dus bij QATRINA zijn.

U kunt bij ons heel eenvoudig zelf kops eikenhouten producten op maat bij ons bestellen via de website. Hierbij kunt u kiezen uit rechthoekig, vierkant, rond of ovaal met een dikte van liefst 6 centimeter. Kopshout in andere vormen leveren wij op aanvraag. Dus moet het iets speciaals worden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. QATRINA kan iedere vorm voor u realiseren: een organische vorm, een druppelvorm of een door u zelf bedachte vorm.

In een kopshout uitvoering kunt u bij ons kiezen uit verschillende houtsoorten: online vindt u kopshout in eiken, maar buiten de site om leveren wij op aanvraag ook kopshout in acacia, kopshout in essen, kopshout in kersen en kopshout in beuken.  Op maat gemaakt in elke denkbare vorm !

U vindt het bij QATRINA in verschillende houtsoorten: prachtige vol massieve kopshout producten op maat

Kopshout is anders dan anders: het heeft een geheel andere samenstelling dan een product in vingerlas of in doorgaande lamellen. Het oppervlak is bijvoorbeeld veel harder en daarmee met name geschikt om dagelijks (intensief) te gebruiken. We kennen natuurlijk allemaal wel het oersterke hakblok bij de slager en in de horeca.

Mede hierdoor is kopshout bijvoorbeeld ook zeer geschikt om er toonbanken, tafelbladen, hakblokken of barbladen van te maken. Vrijwel niemand anders kan dit leveren, dus verder het internet afstruinen levert weinig op.

Daar komt nog eens bij dat wij ons kops in elke gewenste afmeting en in elke gewenste vorm voor u kunnen maken. Onze producenten hebben veel geld in dure machines geïnvesteerd waarmee ook ‘extra wensen’ zoals doorvoeren, schuine randen of uitsparingen gemaakt kunnen worden.

 

 

 

kops beuken keukenblad

Oersterk en prachtig mooi: een kops beuken keukenblad van QATRINA

Betaalbaar maatwerk in meerdere houtsoorten: vingerlas, doorgaande lamel, kopshout, het kan allemaal !

Zoekt u kwaliteit voor betaalbare prijzen ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA !

Producten met een vingerlasverbinding of opgebouwd uit doorgaande lamellen maken wij voor u op maat in eikenhout, maar op aanvraag evt. ook in kersenhout, acaciahout, essenhout, notenhout en beukenhout.

Uitgevoerd in kops leveren wij op maat in eikenhout, en buiten de website om in kersenhout, acaciahout, essenhout of beukenhout.

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken keukenblad ?