kops barblad op maat

kops barblad op maat

Eenvoudig online bij QATRINA te bestellen: een kops barblad op maat !

Bij QATRINA zit u goed voor een voordelig geprijsd barblad, gemaakt van het allermooiste hout ! Online kunt u bij ons zelfs een uniek vol massief kops barblad op maat bestellen ! Een zeer exclusief houtproduct dat vrijwel niemand anders kan leveren: bij ons bestelt u het echter ‘gewoon’ op maat gemaakt in de afmetingen die u nodig heeft.

Ons geavanceerde bestelsysteem zorgt ervoor dat bestellen kinderspel is: u voert simpelweg de afmetingen van het barblad in en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Dat alles kan dus heerlijk relaxt thuis vanuit uw luie stoel. Een barblad in een andere houtsoort is ook mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Omdat wij werken met computergestuurde apparatuur kunnen wij alle vormen maken, dus ook voor heel complexe vormen kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Een kops barblad op maat wordt helemaal met de hand gemaakt door honderden vierkante houten blokjes aan elkaar te lijmen tot het uiteindelijke blad en is bij ons online te bestellen in een 60 mm. dikke massief Slavonisch eikenhouten uitvoering.
Indien gewenst kunt u het barblad al kant en klaar bij ons bestellen. Wij behandelen het dan voor u met een hoogwaardige twee componenten houtolie. Dit kan in kleur en in transparant. Onze barbladen zijn duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd.

 

 

 

kops barblad op maat

Kops barblad

 

Voordelig maatwerk zonder extra kosten

Voordelig maatwerk zonder (verborgen) extra kosten. Bij ons betaalt u uitsluitend voor wat u heeft besteld en niet voor zaagwerk of afvalstukken.

Kopshout bestelt u bij ons via de site in een maar liefst 60 mm. dikke uitvoering in Slavonisch eiken. Kops is kwetsbaar, daarom kunt u in de webshop tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. Op aanvraag zijn langere en bredere bladen verkrijgbaar.

Een andere houtsoort is i.v.m. de beperkte beschikbaarheid niet altijd mogelijk: dit moeten wij aanvragen. Bel of mail ons in dat geval uw wensen: wij leggen het dan voor aan onze toeleveranciers.

Perfect op maat voor u gemaakt, op kleur en structuur geselecteerd massief (eiken)hout en heel voordelig door onze eigen koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. De showroom van de keukenleverancier is nu echt verleden tijd: bestel uw kops barblad gewoon online !

Bent u geïnteresseerd in een kops barblad op maat ?