kops acaciahouten tablet

kops acaciahouten tablet

Exact op maat te bestellen bij QATRINA: een kops acaciahouten tablet

Misschien hard moeten zoeken, maar nu bent u dan eindelijk op het juiste adres terechtgekomen, want voor een kops acaciahouten tablet op maat voor u gemaakt zit u goed bij QATRINA ! Online in onze webwinkel kunt u kops eikenhouten tabletten bij ons bestellen: op aanvraag zijn echter ook kopshout tabletten in een andere houtsoort leverbaar !

Een tablet gemaakt van kopshout is geen alledaagse verschijning: wij zijn een van de weinigen in de Benelux die dit exclusieve product op maat kunnen aanbieden ! Kopshout is niet alleen schitterend mooi, het is ook nog eens keihard en daarom met name geschikt als het tegen een stootje moet kunnen. Zo gebruiken wij ons kopshout onder meer om er werkbladen, keukenbladen, barbladen, snijplanken en hakblokken van te maken.

U bent bij ons verzekerd van de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor een vriendelijke prijs. Omdat wij al jaren lang samen werken met voordelige producenten in diverse Balkanlanden. Deze beschikken stuk voor stuk over hoogwaardige houtbewerkingsmachines en vakkundig personeel. Door ons wordt uitsluitend gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd massief hout: een waarborg voor een duurzaam en verantwoord bosbeheer.

Voor kopshout eiken tabletten op maat in de meest gevraagde vormen verwijzen wij u graag naar onze website: klik hier. Bent u geïnteresseerd in kopshout in een andere houtsoort of zoekt u wel een heel speciale vorm ? Bel of mail ons dan even, want wij kunnen ook kops essenhouten tabletten, kops kersenhouten tabletten, kops beukenhouten tabletten en kops acaciahouten tabletten voor u op maat maken. Iedere gewenste vorm is mogelijk  en ieder tablet is uniek, want uw kops acaciahouten tablet wordt met de hand voor u gemaakt. Kopshout leveren wij in 60 mm. dik massief.

 

 

 

kops acaciahouten tablet

Kops acaciahouten tabletten (onbehandeld)

 

Kinderlijk eenvoudig bij QATRINA: uw hout op maat bestellen in massief eiken of in een andere houtsoort

Op zaterdagmiddag een aanhanger huren, kennissen vragen de boel naar binnen te tillen en dan ook nog uw tabletten zelf op maat moeten maken is niet meer nodig ! Wij leveren op maat en beschikken over een eigen transportdienst die uw bestelling op afspraak tegen kostprijs bij u thuis aflevert ! Zo gemakkelijk gaat dat bij QATRINA.

Wilt u een kleine bestelling plaatsen ? Neem dan contact met ons op, want deze kunnen wij in veel gevallen voordeliger versturen met DPD of PostNL. Wilt u juist een extra groot tablet of een tablet met een geheel eigen vorm bestellen, bel of mail ons dan even.

Bent u geïnteresseerd in een kops acaciahouten tablet ?