kops acaciahout op maat

kops acaciahout op maat

Wij maken het voor u in de door u gewenste vorm: voor kops acaciahout op maat moet u bij QATRINA zijn !

Kopshout nergens te vinden ? Dat kan kloppen, want wij zijn zo’n beetje de enige leverancier in de Benelux van dit prachtige houtproduct. Voor kops acaciahout op maat bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres ! Via onze webwinkel op de website leveren wij prachtig kops eikenhout op maat, maar ook andere houtsoorten zoals kops acaciahout zijn op aanvraag verkrijgbaar ! Heeft u interesse ? Bel of mail ons dan uw wensen.

Houtproducten in een kops uitvoering zijn zoals aangegeven een zeldzaamheid in Nederland en België. Dat is op zijn zachtst gezegd jammer, want het is een oerdegelijk, eeuwenoud product. Voor vele toepassingen geschikt en zeer slijtvast. Het is schitterend mooi, heeft een keihard oppervlak en is daarom zeer populair bij bedrijven actief in de horeca. QATRINA heeft al vele professionele werkbladen, keukenbladen, barbladen, toonbanken, snijplanken en hakblokken aan deze klanten mogen leveren.

Natuurlijk bent u bij ons bij ons verzekerd van een goede service en de allerbeste FSC gecertificeerde houtkwaliteiten. En dat ook nog eens voor zeer vriendelijke prijzen ! Wij werken namelijk al gedurende vele jaren samen met vaste leveranciers buiten Nederland. Professionals met een hart voor houtbewerken en uitgerust met de allernieuwste apparatuur om al uw wensen te kunnen realiseren. Wij leveren maatwerk in iedere gewenste vorm en in iedere gewenste afmeting. Bij QATRINA kan zo goed als alles !

Zoals al aangegeven is kops eikenhout gemakkelijk via onze site te bestellen. Hier vindt u de meest gevraagde vormen die u op maat kunt bestellen. Kopshout in andere houtsoorten of heel speciale vormen zijn verkrijgbaar op aanvraag. Stuur ons hiervoor even een e-mail of neem contact op per telefoon. Buiten onze website om kunt u bij ons namelijk ook terecht voor kops essenhout, kops kersenhout, kops beukenhout en kops acaciahout in iedere gewenste vorm en in iedere denkbare afmeting. Elk houtproduct uitgevoerd in kopshout is uniek: alles wordt bij ons met de hand op maat voor u gemaakt van liefst 60 millimeter dik massief hout.

 

 

 

kops acaciahout op maat

kops acaciahout op maat

 

Waarom zou u moeilijk doen als het makkelijk kan ? Bestel uw hout gewoon op maat gemaakt bij QATRINA !

Waarom zou u het zichzelf moeilijker maken dan nodig is ? Wij maken het op maat voor u en bezorgen het (tegen kostprijs) ook nog eens bij u thuis met onze eigen transportdienst. Zelf een aanhanger regelen, het hout naar binnen sjouwen en daarna er nog zelf mee aan de slag moeten om het op maat te maken is echt niet meer nodig ! QATRINA regelt het allemaal voor u !

Heeft u een kleine bestelling die u zou willen plaatsen ? Bel of mail ons dan even uw wensen, want kleinere, minder zware bestellingen kunnen vaak met PostNL of met DPD naar u verstuurd worden tegen een lager tarief.

Bent u geïnteresseerd in ons kops acaciahout op maat ?