kops acacia werkblad

kops acacia werkblad

IJzersterk en exact op maat voor u gemaakt: bestel uw kops acacia werkblad gewoon voordelig bij QATRINA !

Keihard en gemaakt van op kleur en structuur uitgezocht kwaliteitshout. Een uniek kops acacia werkblad bestelt u natuurlijk bij de houtspecialist van de Benelux: QATRINA ! Standaard afmetingen en standaard vormen kennen wij niet: wij maken op maat en iedere vorm is mogelijk !

Onze kopshout producten leveren wij voor een groot deel in Slavonisch eiken. Kops eikenhout kunt u dan ook zelf online bij ons bestellen in onze webwinkel. Hier bestelt u heel eenvoudig uw kops eikenhout met een dikte van 60 millimeter massief in een rechthoekige, een vierkante, een ronde of een ovale vorm.
Afwijkende vormen kunnen wij leveren op aanvraag. Bel ons hiervoor even, of stuur ons een berichtje met een tekening wat u zou willen laten maken en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Wij zijn een van de weinige houtleveranciers die kopshout producten in meerdere houtsoorten kunnen leveren. Naast kopshout in eiken en in acacia leveren wij op aanvraag namelijk ook nog kopshout in kersen, in essen en in beukenhout. Neemt u hiervoor even contact met ons op a.u.b.

Uniek in de Benelux: een op maat voor u gemaakt houtproduct van onverwoestbaar kopshout 

Door de unieke samenstelling van kopshout ontstaat een veel harder oppervlak dan bij bijvoorbeeld een blad opgebouwd in vingerlas of in doorgaande lamellen. Kopshoutproducten zijn dan ook met name geschikt voor producten die dagelijks (intensief) worden gebruikt. Wij maken er daarom niet alleen werkbladen van, maar nog veel meer !
Naast werkbladen kunnen wij namelijk ook kops snijplanken, kops keukenbladen, kops tafelbladen en kops hakblokken aanbieden. Niet alleen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten ! Voor kopshout moet u bij QATRINA zijn !

Bestellen kan in elke gewenste afmeting en in elke gewenste vorm, want met onze hypermoderne cnc apparatuur kunnen wij het allemaal exact in de vorm en afmeting maken die u wenst. Kabeldoorvoeren nodig ? Of moet er ruimte voor inbouwapparatuur worden uitgefreesd ? Wij draaien onze hand er niet voor om !

 

 

 

kops acacia werkblad

kops acacia werkblad

Vingerlas, doorgaande lamellen en uniek kopshout: QATRINA, de houtspecialist voor Nederland en België !

Zoekt u massief hout voor redelijke prijzen ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Prachtig uitgevoerd in uniek kopshout, maar ook voor FSC gecertificeerd maatwerk in massief hout met doorgaande lamellen en vingerlas kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Massief hout in eiken, maar buiten de website om ook in beuken, acacia, kersen, ahorn, noten en essen. QATRINA: doe er uw voordeel mee !

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia werkblad ?