kops acacia tafelblad op maat

kopshout acacia

Een kops acacia tafelblad op maat, gemaakt door QATRINA ! 

QATRINA is een van de weinigen die het überhaupt kan leveren: een kops acacia tafelblad op maat gemaakt. En dan ook nog in vrijwel elke denkbare afmeting en vorm !

In onze online webshop kunt u zelf heel eenvoudig kops eiken (tafel)bladen bestellen, maar daarnaast leveren wij nog veel meer soorten kopshout, waaronder ook kops acacia. (klik hier voor onze overige houtsoorten),

De kopshout (tafel)bladen worden door ons stuk voor stuk op maat gemaakt. Vrijwel alle vormen en afmetingen zijn mogelijk: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, ellipsvormig, druppelvormig: u zegt het maar, en QATRINA maakt het voor u, helemaal op maat !.

Het kops acacia tafelblad op maat wordt voor ons exclusief in Oost Europa gemaakt. De blokjes acacia die voor het tafelblad worden gebruikt, zijn ca. 43×43 millimeter.

Standaard leveren wij kopshout tafelbladen met een dikte van 60 mm, maar (veel) dikker kan evt. ook. Tot zelfs 120 mm. (!) dik aan toe. U zoekt dikker kopshout dan 60 mm. ? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Wij leveren geen fineerproducten, maar uitsluitend FSC gekeurd massief hout.

 

 

 

 

 

kops acacia tafelblad

Kops acacia

 

Bij QATRINA geen tafelbladen in standaard maten, maar een tafelblad op maat gemaakt ! 

Geen (tafel)bladen in vaste maten bij QATRINA. Onze houtproducten worden allemaal op maat gemaakt.

Het kops acacia tafelblad op maat kunnen wij leveren in praktisch elke door u gewenste afmeting en vorm.

De dikte van het tafelblad bepaalt u ook helemaal zelf: onze kops tafelbladen zijn leverbaar van 60 mm. dik t/m zelfs 120 mm. (!) dik.  Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Het tafelblad wordt vervolgens door onze koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. Wij doen dit tegen kostprijs, als een vorm van service voor onze klanten. Dat voordeel heeft u dus meteen al binnen.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia tafelblad op maat ?