kops acacia tabletten op maat

kops acacia tabletten op maat

Exclusief leverbaar bij QATRINA: kops acacia tabletten op maat tot op de millimeter nauwkeurig 

Mooie kops acacia tabletten op maat nodig ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA !
Via de website leveren wij kops eiken tabletten op maat, maar op aanvraag zijn ook kops acacia tabletten mogelijk. Stuur ons even een mailtje met uw wensen: onze contactgegevens treft u hier.

Vrijwel onverslijtbaar en prachtig: dat is kopshout. Een absolute aanwinst voor uw interieur en met name geschikt voor intensief gebruik. Wij maken er bijvoorbeeld werkbladen, keukenbladen en tafelbladen van. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want bijna niemand anders kan dit leveren. Vervaardig door mensen met een passie voor hout, waardoor wij topkwaliteit voor vriendelijke prijzen kunnen aanbieden.

Kopshout leveren wij via onze website in 60 millimeter dik Slavonisch eikenhout: een lichte, maar zeer harde eikensoort. Op aanvraag zijn kopshout tabletten in andere houtsoorten mogelijk, waaronder ook het fraaie gestoomd acacia: klik hier voor onze andere houtsoorten. Onze producenten in Oost Europa maken in principe iedere gewenste vorm, dus heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op.

Vol massief kops acacia tabletten op maat zijn werkelijk een lust voor het oog en worden nog met de hand gemaakt door vierkante houten blokjes stuk voor stuk met elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke tablet. U zult begrijpen dat dit een uiterst precies en tijdrovend werk is.

Kops eiken tabletten leveren wij online in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag zijn dikkere tabletten ook eventueel mogelijk: wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik leveren. Ons kopshout wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd en is zonder uitzondering altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops acacia tabletten op maat

 

Massief hout op maat nodig ? Van harte welkom bij QATRINA !  

Waarom zou u moeilijk doen als het makkelijk kan ? Bespaar uzelf het slepen en sjouwen met zware tabletten en het zelf op maat zagen. Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het bij u thuis wordt afgeleverd. Wij verdienen hier niets aan, want bezorgen doen wij tegen kostprijs.

In onze online webwinkel kunt u zelf vierkante en rechthoekige eiken tabletten bestellen. Wij leveren ons eiken in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken.
Voor andere vormen en/of grotere tabletten kunt u het beste even contact met ons opnemen: deze zijn mogelijk op aanvraag. 

Bent u geïnteresseerd in onze kops acacia tabletten op maat ?