kops acacia tablet

kops acacia tablet

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een prachtig kops acacia tablet op maat voor u gemaakt

Een kops acacia tablet moeilijk te vinden ? Van harte welkom bij QATRINA ! Online via de website leveren wij kops eiken tabletten, maar op aanvraag zijn kops tabletten in acacia ook mogelijk..
Uniek, prachtig en zo goed als onverslijtbaar. Een absolute aanwinst voor uw woonhuis, want u maakt er heel eenvoudig een werkblad, keukenblad of tafelblad van. Wist u dat wij een van de weinigen zijn die kopshout in de Benelux kunnen leveren ? Doe er uw voordeel mee en ga eens voor kops !

Door onze nauwe samenwerking met vaste producenten in het buitenland zijn wij in staat topkwaliteit tegen zeer vriendelijke prijzen te leveren. Pure vaklui met een grote passie voor werken met hout staan voor u klaar. Ons kops leveren wij online via de website in Slavonisch eiken: een prachtige lichte, maar tevens heel harde eikensoort. Op aanvraag zijn kopshout panelen in andere houtsoorten mogelijk, waaronder het fraaie gestoomd acacia: klik hier voor een overzicht. Heeft u een heel speciale vorm in gedachten ? Geen probleem, want onze producenten kunnen praktisch iedere denkbare vorm maken. Neem dus gerust even contact met ons op bij speciale wensen.

Het kops acacia tablet wordt helemaal met de hand gemaakt door talloze houten blokjes aan elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke tablet. Een zeer tijdrovende klus. Kopshout tabletten bestelt u online in 60 millimeter dik Slavonisch eiken. Dikkere tabletten zijn op aanvraag mogelijk: kops is mogelijk tot maximaal 120 mm. dik. Al het door ons gebruikte hout is duurzaam geproduceerd en bovendien altijd stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

kops acacia tablet

Kops acacia tablet

 

Gewoon uw massief hout op maat bestellen ? Van harte welkom bij QATRINA !  

Zelf slepen en sjouwen met loeizware tabletten en ze dan vervolgens ook nog zelf op maat gaan zitten zagen ? Dat is toch niet meer van deze tijd ?! Bestel gewoon wat u nodig heeft, en wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat. In onze webshop bestelt u vierkante en rechthoekige eiken panelen op maat in drie prachtige kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Neem even contact op indien u andere vormen wenst of op zoek bent naar grotere tabletten, want deze zijn alleen op aanvraag mogelijk. 

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia tablet ?