kops acacia tablet op maat

kops acacia tablet op maat

Alleen verkrijgbaar bij QATRINA: een schitterend kops acacia tablet op maat 

Vrijwel nergens te krijgen: een kops acacia tablet op maat. Bij QATRINA geen probleem. Online leveren wij kops eiken, maar buiten de website om zijn kopshout tabletten in acacia ook mogelijk op aanvraag.
Kops acacia is prachtig en vrijwel onverslijtbaar. Een ware aanwinst voor uw huis: u maakt er eenvoudig zelf een fraai keukenblad, werkblad of tafelblad van.

QATRINA is een van de heel weinigen in de Benelux die kopshout kunnen leveren. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA dus ! Doe er uw voordeel mee !

Onze nauwe samenwerking met vaste producenten buiten Nederland zorgt ervoor dat wij de beste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Ware vakmensen met een passie voor werken met hout staan voor u klaar.

Kopshout leveren wij online alleen in Slavonisch eikenhout: een mooie lichte, maar keiharde eikensoort. Kops in een andere houtsoort dan eiken kan ook: dit leveren wij op aanvraag: een overzicht van onze andere houtsoorten vindt u hier. Een (heel) bijzondere vorm voor ogen ? Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen vrijwel iedere vorm voor u maken.

Het kops acacia tablet op maat is een waar kunstwerk, want het wordt met de hand gemaakt door talloze vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen. Een zeer arbeidsintensief werk.
Kopshout bestelt u eenvoudig online in 60 mm. dik massief eiken. Dikker is op aanvraag eventueel ook mogelijk tot maximaal 120 mm. dik. Het door ons gebruikte hout wordt gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en is altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops acacia tablet op maat

Kops acacia tablet op maat

 

Schitterend massief hout tot op de millimeter nauwkeurig op maat ? Welkom bij QATRINA !  

Bespaar uzelf het sjouwen en slepen met zware tabletten, het zagen, schaven en schuren. Dat hoeft helemaal niet ! Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig hebt en wij bezorgen het tegen kostprijs bij u thuis.

Online kunt u bij ons vierkante en rechthoekige eiken tabletten op maat bestellen. Wij leveren eiken in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Neem voor andere vormen en/of grotere panelen even contact met ons op. Wij helpen u graag. 

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia tablet op maat ?