kops acacia snijplank

kops acacia snijplank

Voor een prachtige kops acacia snijplank moet u bij QATRINA zijn: op maat gemaakt van het allermooiste hout 

Voor u op maat gemaakt van het mooiste hout dat speciaal voor ons door vaste leveranciers wordt gekweekt: een kops acacia snijplank bestelt u voordelig bij QATRINA.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders doen wij niet aan standaard vormen en standaard afmetingen: bij ons wordt alles exact op maat gemaakt zoals de klant het graag willen hebben. Met enige trots durven wij wel te stellen dat wij de houtspecialist van de Benelux zijn !

Onze snijplanken leveren wij voor het grootste gedeelte gemaakt van eikenhout. Wij werken met Slavonisch eiken: een mooie lichte eikensoort afkomstig uit landen op de Balkan. Kops eiken leveren wij direct online via onze website met een dikte van 60 mm. In de webshop kunt u kiezen uit vier verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant.
Op aanvraag zijn andere vormen verkrijgbaar: u kunt ons hiervoor het beste even bellen of mailen. Wij helpen u graag.

Ook voor kopshout in een andere houtsoort dan eiken of acacia zit u goed bij QATRINA, want u kunt bij ons ook kops producten in kersenhout, in essenhout en in beukenhout bestellen. Wij werken uitsluitend met FSC gecertificeerd hout: duurzaam gekweekt en duurzaam verwerkt.

Kopshout op maat in meerdere fraaie houtsoorten: dat kan alleen bij QATRINA !

Massief hout in een kops uitvoering is vele malen harder dan massief hout in doorgaande lamellen of met een vingerlasverbinding. Kops is oersterk, vrijwel onverslijtbaar en ook nog eens schitterend mooi ! Een echte eyecatcher voor in uw keuken !
Naast kops snijplanken leveren wij onder meer ook veel kops barbladen, kops tafelbladen, kops keukenbladen en kops hakblokken. Alles op maat, in de vorm die u wenst en in heel veel verschillende houtsoorten ! Betaalbaar maatwerk in kopshout ? Dat kan alleen bij QATRINA ! Zelfs sleuven frezen, sparingen maken of ronde hoeken zijn bij ons gewoon mogelijk !

 

 

 

kops acacia snijplank

Een kops acacia snijplank ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Precies op maat tot op de millimeter nauwkeurig: in doorgaande lamel, in vingerlas en in een exclusieve kops uitvoering

Een hoge kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs: daar staan wij voor. Wij leveren onze houtproducten in een vingerlasuitvoering, in doorgaande lamel en in uniek kopshout. In doorgaande lamellen en in vingerlas bieden wij een ruime keuze aan houtsoorten: eikenhout, beukenhout, essenhout, acaciahout, notenhout en kersenhout. Ons Kops is op maat te bestellen in eikenhout, beukenhout, acaciahout, essenhout en kersenhout.

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia snijplank ?