kops acacia plaat

kops acacia plaat

Alleen verkrijgbaar bij QATRINA: een kops acacia plaat op maat gemaakt

Vrijwel nergens te vinden: een kops acacia plaat. Bij QATRINA ‘gewoon’ leverbaar ! Via onze website bestelt u zelf kops eiken platen, maar ook kops acacia platen zijn mogelijk op aanvraag.
Schitterend mooi en praktisch onverslijtbaar. Absoluut een aanwinst voor uw interieur. Maak er eenvoudig zelf een fraai werkblad, keukenblad of tafelblad van. U zult verrast zijn door het prachtige eindresultaat. Wij zijn trouwens een van de heel weinige leveranciers die kopshout kunnen leveren: doe hier dus snel uw voordeel mee !

Mede dankzij onze samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland kunnen wij de allerbeste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen leveren. Echte vakmensen met passie voor hout staan klaar om weer iets moois af te leveren. Kops platen leveren wij direct online in Slavonisch eikenhout. Een veelgeprezen mooie lichte eikensoort. Platen in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om op aanvraag: klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten.

Ook indien u een heel speciale vorm in gedachten heeft bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want zo goed als iedere vorm is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een kops acacia plaat is een kunstwerk op zich: het wordt met de hand opgebouwd door allemaal massief houten vierkante blokjes aan elkaar te lijmen. Dit vergt een enorme precisie en is een zeer tijdrovend werk.

Massief kopshout kunt u bij ons heel eenvoudig zelf online bestellen in 60 mm. dik eikenhout. Dikker is op aanvraag mogelijk tot maximaal 120 mm. dik. Een gegarandeerd milieuvriendelijke productie en stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

kops acacia plaat

Kops acacia plaat

 

Online hout op maat bestellen = QATRINA 

Een busje huren, zelf sjouwen en slepen met zware platen en ze ook nog zelf op maat gaan zitten zagen is niet (meer) nodig ! Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft en bezorgen het bij u thuis tegen kostprijs.

Via de website bestelt u online zelf vierkante en rechthoekige Slavonisch eiken platen op maat. Ons eiken leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken platen. Andere vormen en grotere platen zijn mogelijk op aanvraag: neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia plaat ?