kops acacia plaat op maat

kops acacia plaat op maat

Een kops acacia plaat op maat: exclusief verkrijgbaar bij QATRINA

Bij QATRINA gewoon te bestellen: een kops acacia plaat op maat. Wij leveren via onze website kops eiken platen, maar op aanvraag zijn onder andere ook kops acacia platen te bestellen.
Kopshout is een eeuwenoud, zo goed als onverslijtbaar houtproduct. Wilt u iets unieks in uw interieur ? Denk dan dus ook eens aan kopshout !
Wij maken er onder andere prachtige werkbladen, keukenbladen en tafelbladen van voor onze klanten. Kops nergens anders te vinden ? Dat klopt, want wij zijn zo goed als de enige leverancier in de hele Benelux. Van harte welkom bij QATRINA dus !

Door een jarenlange samenwerking met onze voordelige producenten in het buitenland zijn wij in staat een hoogwaardig product tegen een zeer redelijke prijs aan te bieden. Onze producenten zijn stuk voor stuk vakmensen met een grote passie voor hout. Kops eiken platen bestelt u eenvoudig zelf online in onze webwinkel. Kops in een andere houtsoort is leverbaar op aanvraag: klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten en laat u verrassen.

Ook voor heel speciale vormen bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want onze producenten werken met de aller modernste machines waarmee praktisch iedere vorm gerealiseerd kan worden. Neem dus voor speciale vormen even contact met ons op.

De kops acacia plaat op maat is een exclusief houtproduct dat weinigen kunnen maken: kopshout platen worden gemaakt door allemaal vierkante houten blokjes met elkaar te verlijmen. Een waar monnikenwerk dus.

Kopshout in eiken bestelt u bij ons zelf online met een standaarddikte van 60 mm. Dikker is mogelijk op aanvraag tot en met maximaal 120 mm. dik. Pure kwaliteit, duurzaam geproduceerd en gegarandeerd stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

kops acacia plaat op maat

Kops acacia plaat op maat

 

QATRINA = voordelig online massief hout op maat bestellen

Niet (meer) nodig: een busje of aanhanger regelen, sjouwen en slepen met loodzware platen en ze zelf op maat gaan zitten zagen. U bestelt gewoon op maat en wij maken het voor u op maat. Onze vaste koeriersdienst brengt het vervolgens tegen kostprijs bij u thuis. Zo simpel kan het zijn !

Kijk gerust eens rond op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia plaat op maat ?