kops acacia paneel op maat

kops acacia paneel op maat

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: een massief kops acacia paneel op maat, tot op de mm. nauwkeurig

Een exclusief kops acacia paneel op maat ? Bestel het heerlijk eenvoudig en voordelig thuis vanaf de bank bij QATRINA !
Een praktisch onverslijtbaar houtproduct: dat is kopshout. Met name geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Wij maken er bijv. prachtige werkbladen, keukenbladen en tafelbladen van. Vrijwel geen enkele leverancier kan het leveren, maar bij ons bestelt u het gewoon op maat.

QATRINA werkt samen met vakkundige maar tevens voordelige producenten in het buitenland: dit leidt ertoe dat wij een hoge kwaliteit voor vriendelijke prijzen kunnen leveren.

Kops hout producten leveren wij via onze webwinkel uitsluitend in het fraaie Slavonisch eikenhout: een prachtige lichte, maar tevens zeer harde eikensoort. Op aanvraag leveren wij ook kops hout producten in een andere houtsoort dan eiken: klik hier voor onze andere houtsoorten. Iedere gewenste afmeting en vorm is in principe wel mogelijk. Wilt u dus een heel speciale vorm of afmeting laten maken, neem dan even contact met ons op. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

U zult het misschien niet geloven, maar een kops acacia paneel op maat wordt door onze producenten met de hand (!) gemaakt door kleine houten blokjes met elkaar te verlijmen. Een zeer tijdrovend precisiewerkje. Ons kops is standaard leverbaar met een dikte van 60 mm. Dikker is op aanvraag mogelijk; wij leveren tot maximaal 120 mm. dik. Al onze houtproducten zijn gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en stuk voor stuk voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops acacia paneel op maat

Kops acacia paneel op maat

 

Alles op maat gemaakt

Via de website bestelt u bij ons kops hout in 6 cm. dik eiken. Wij leveren online tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.
Voor langere en/of bredere panelen kunt u uitsluitend op aanvraag bij ons terecht: dit vergt namelijk de nodige aandacht in verband met het transport. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Vervaardigd door pure vaklui, 1x per week naar ons magazijn in Nederland vervoerd en vervolgens door onze eigen koeriersdienst bij u thuis afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia paneel op maat ?