kops acacia keukenblad

kops acacia keukenblad

Nagenoeg onverslijtbaar en gemaakt van het allermooiste hout: voor een kops acacia keukenblad moet u bij QATRINA zijn 

Gemaakt van het allermooiste FSC gecertificeerde hout afkomstig van onze vaste producenten: voor een op maat gemaakt kops acacia keukenblad moet u bij QATRINA zijn. Wij doen niet aan standaardvormen en ook niet aan standaardmaten: alles wordt bij ons op maat voor onze klanten gemaakt. QATRINA is met recht de houtspecialist van België en Nederland.

Slavonisch eikenhout wordt het meest bij ons besteld: dit is kinderlijk eenvoudig zelf in onze webwinkel te bestellen. Online leveren wij alleen de meest gevraagde vormen (vierkant, rechthoekig, ovaal en rond) met een dikte van 6 centimeter, maar buiten onze website om kunt u bij ons ook terecht voor kopshout in andere vormen: ellips, organisch, druppel of een vorm die u zelf heeft bedacht. Dus moet het iets (heel) speciaals worden ? Laat u verrassen door QATRINA en neem even contact met ons op.

Kopshout op maat in meerdere houtsoorten: in de Benelux een zeldzaamheid, maar wij kunnen het gewoon leveren ! Naast kops acacia en kops eiken, maken wij namelijk ook kops essen, kops beuken en kops kersen voor u op maat ! Bel of mail ons even bij interesse voor een van deze houtsoorten.

Uniek in de Benelux en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA in meerdere houtsoorten : oersterk kopshout op maat

Een houtproduct uitgevoerd in een kops uitvoering heeft door zijn totaal andere samenstelling een beduidend harder oppervlak dan een ‘normaal’ houtproduct in doorgaande lamellen of in vingerlas. Kops is daardoor juist met name bedoeld voor (zeer) intensief gebruik. Iedereen kent natuurlijk wel het dikke hakblok bij de slager.
Wij maken hier dankbaar gebruik van, want u kunt bij ons naast kopshout werkbladen ook een kopshout keukenblad, een kopshout barblad, een kopshout tafelblad of een kopshout hakblok bestellen. Gemaakt van eikenhout, maar ook verkrijgbaar in andere houtsoorten !

Uw kopshout kunt u in iedere elke gewenste afmeting en in iedere gewenste vorm bij ons bestellen: met onze moderne apparatuur kunnen wij het kopshout exact in de door u gewenste vorm en afmeting maken. Zelfs doorvoeren voor kabels of uitsparingen voor een kooktoestel , een spoelbak of een kraan zijn geen probleem.

 

 

 

kops acacia keukenblad

Voor een kops acacia keukenblad zit u goed bij QATRINA

Alles op maat voor u gemaakt: of het nou in vingerlas, in doorgaande lamellen of in kopshout moet zijn

Vol massief hout op maat voor u gemaakt voor een scherpe prijs ? Dan hoeft u niet verder te zoeken ! Vingerlas en doorgaande lamellen leveren wij in eiken, in beuken, in essen, in acacia, in noten en in kersen. Kopshout is bij ons verkrijgbaar in eiken, beuken, acacia, essen en kersen. Team QATRINA staat voor u klaar, dus bel of mail ons gerust !

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia keukenblad ?