kops acacia hakblok

kops acacia hakblok

De beste kwaliteit voor interessante prijzen: een oersterk kops acacia hakblok vindt u bij QATRINA !

Het allermooiste hout, op maat voor u gemaakt in elke afmeting en in elke gewenste vorm: met een kops acacia hakblok van QATRINA haalt u iets bijzonders in huis.

Online bestelt u bij ons een hakblok gemaakt van vol massief Slavonisch eikenhout. Buiten onze site om zijn echter ook kopshout hakblokken in andere houtsoorten verkrijgbaar: wij leveren naast eiken onder meer kops kersenhout, kops essenhout, kops beukenhout en kops acaciahout. Op maat gemaakt in elke denkbare vorm. Interesse ? Bel of mail ons dan even. Standaard leveren wij onze kopshout hakblokken in de meest gevraagde vormen: via de website kunt u ronde en ovale of een vierkante en rechthoekige eikenhouten hakblokken bestellen. Een andere vorm is geen probleem, want met onze hoogwaardige cnc freesmachines is alles mogelijk.

Kopshout is een uniek houtproduct dat al heel lang voor allerlei toepassingen wordt gebruikt.  Zo werden er vroeger veel vloeren van gemaakt in cafés en restaurants, en kent iedereen het natuurlijk ook van de ambachtelijke slager die er zijn vlees op hakt. Een hakblok van kopshout is handwerk: op oeroude wijze worden de houten blokjes aan elkaar gelijmd. Niet iedereen heeft deze expertise in huis: QATRINA onderhoud daarom een samenwerking met gespecialiseerde bedrijven. Vakmensen die nog voor redelijke prijzen een dergelijk uniek product kunnen leveren.

Wij kunnen het allemaal leveren: kops keukenbladen, kops barbladen, kops tafelbladen, kops hakblokken en veel meer

Oersterk, nagenoeg onverslijtbaar en maar liefst 6 centimeter dik ! Dus bent u toe aan iets anders, iets exclusiefs ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wat u ook zoekt: wij kunnen het voor u maken van kopshout ! Een kops barblad, een kops tafelblad, een kops keukenblad of een kops hakblok: het kan allemaal !

Een houtproduct uitgevoerd in kops vraagt om wat meer aandacht dan een willekeurig houtproduct in een vingerlas of in een doorgaande lamellen uitvoering. Zo mag kopshout nooit strak tussen bijvoorbeeld twee muren worden gemonteerd: het hout vraagt om voldoende ruimte om uit te kunnen zetten en om te kunnen krimpen. Houd hier dus rekening mee.
Ons advies is daarom ook om kopshout niet te lakken, maar om het te oliën: een (harde) laklaag gaat na verloop van tijd geheid scheurtjes vertonen. Iets dat bij een (flexibele) laag olie niet zal gebeuren.

 

 

 

kops acacia hakblok

kops acacia hakblok (gestoomd acacia, onbehandeld)

QATRINA: voor maatwerk in Slavonisch eiken, maar op aanvraag in nog veel meer houtsoorten 

Verder zoeken hoeft niet, want bij QATRINA vindt u alles in hout onder 1 dak. Vol massief en dik fineer Slavonisch eikenhout in drie kwaliteiten, maar ook heel veel andere houtsoorten dan eiken. Wij leveren onze producten in doorgaande lamellen, in vingerlas en in een kopshoutuitvoering. alles vervaardigd van FSC gecertificeerd hout dat exclusief voor ons wordt gekweekt in Oost Europa.

Bent u geïnteresseerd in een kops acacia hakblok ?