koffietafel massief eiken

Koffietafel massief eiken

Een koffietafel massief eiken bestelt u voordelig en uit voorraad bij QATRINA 

Bent u op zoek naar een eigentijdse, maar voordelige koffietafel massief eiken ? Welkom bij QATRINA ! Bij ons vindt u fraaie stalen koffietafels voor redelijke prijzen. Wij leveren deze uit voorraad, dus de tafel kan snel bezorgd worden: veelal binnen een (werk)week. Neem even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

Kant en klaar uit voorraad geleverd en voorzien van een vol massief eikenhouten blad van ca. 20 mm. dik. Zoekt u een model dat niet op onze website staat ? Geen punt: wij leveren naast kant en klare tafels ook losse onderstellen en bladen. Zo stelt u eenvoudig zelf uw tafel bij ons samen. Wij hebben van onze losse onderstellen een overzicht op de website geplaatst: klik hier. De kant en klare salontafels zijn te bestellen in meerdere modellen, allemaal in zwart poedercoat. Onze losse salontafelonderstellen zijn leverbaar in verschillende standaard RAL kleuren.

Met de hand door onze vaste producenten in Oost Europa voor u gemaakt: met een koffietafel massief eiken van QATRINA haalt u een kwaliteitsproduct in huis !
Niet alleen kant en klare salontafels v.v. een houten tafelblad, maar ook salontafels met een keramisch blad zijn mogelijk. Bent u nieuwsgierig geworden ? Klik dan hier. Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Koffietafel massief eiken

Koffietafel massief eiken Britt

 

De keuze is aan u: een los salontafelonderstel met een bijbehorend tafelblad of een kant en klare tafel 

Een kant en klare koffietafel met massief eiken blad, of een los onderstel met een bijpassend tafelblad: geen probleem bij QATRINA. Kiest u voor een los stalen onderstel, dan is ook nog een keuze mogelijk uit meerdere afwerkingen.
Staat het door u gewenste model er niet tussen ? Neem dan contact met ons op: doorgaans kunnen wij het dan evt. nog op maat voor u maken. Losse salontafelonderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende veelgevraagde RAL kleuren.

Massieve Slavonisch eiken tafelbladen zijn bij ons op maat te bestellen via de website. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij uitsluitend op aanvraag. Klik hier voor onze tafelbladen op maat en hier voor de overige leverbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een koffietafel massief eiken ?