knoopvrij eikenhouten tablet

knoopvrij eikenhouten tablet

Een knoopvrij eikenhouten tablet nodig ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Online op maat bestellen: een knoopvrij eikenhouten tablet. Gemak dient de mens, dus zelf op maat zagen hoeft niet meer ! Onze computergestuurde machines maken het voor u exact in de afmetingen die u nodig heeft.

De meest ingewikkelde vormen kunnen wij voor u maken: of het nou een tablet met ronde hoeken, met hele grote of hele kleine sparingen of een een tablet met een fraaie afgeschuinde rand moet worden: voor maatwerk bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u 1 paneel of 50 panelen nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Online tabletten bestellen was nog nooit zo eenvoudig: een kind kan de was doen. U kiest uw houtkwaliteit, voert de gewenste afmetingen in, u selecteert een beschikbare dikte en wij gaan voor u aan de slag.

In onze webwinkel maakt u een keuze uit een knoopvrij eikenhouten tablet of een licht rustiek of rustiek eiken tablet. Een andere houtsoort, waaronder beukenhout, kersenhout en notenhout leveren wij op aanvraag. Kijk even bij onze overige leverbare houtsoorten.

Massief Slavonisch eiken: de allermooiste eikensoort

Massief Slavonisch eiken: gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd. Een keiharde, mooie lichte eikensoort afkomstig uit de Balkanlanden. Door onze samenwerking met vaste producenten, kunnen wij het u voor een interessante prijs aanbieden.

U kiest uit tabletten met doorgaande lamellen, vingerlastabletten of exclusieve, met de hand gemaakte tabletten van kopshout.
Tabletten gemaakt van kopshout en met een vingerlasverbinding kunnen wij ook in langere lengtes leveren. Tabletten met doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter moeten wij bij onze producenten voor u aanvragen: deze zijn niet het gehele jaar door leverbaar.

Knoopvrij eiken tabletten van eiken fineer: een voordelig(er) alternatief voor massief hout 

Knoopvrij eiken tabletten van eiken fineer: voordelige kwaliteit leverbaar in 5 verschillende diktes. Naast knoopvrij is ook een rustieke uitvoering mogelijk. Interesse ? Klik dan hier voor meer informatie, of bel of mail ons even.

 

 

 

knoopvrij eikenhouten tablet

Binnen enkele dagen tabletten in huis ? Dat kan met onze voorraad standaardpanelen !

Binnen een paar dagen aan de slag ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want wij hebben ook standaardpanelen in diverse houtkwaliteiten, afmetingen en diktes op voorraad in ons magazijn.  Klik hier en bestel vandaag nog, dan brengt onze koerier ze supersnel bij u thuis !

 

Bent u geïnteresseerd in een knoopvrij eikenhouten tablet ?