knoopvrij eiken

knoopvrij eiken

Op maat voor u gemaakt: schitterend knoopvrij eiken van QATRINA

Meteen aan de slag zonder schuren en schaven ? Dat kan bij QATRINA, want knoopvrij eiken bestelt u heel gemakkelijk en op maat voor u gemaakt. U kunt het bij ons onbehandeld bestellen, maar ook kant en klaar afgewerkt met een professionele twee componenten houtolie.

Afgeronde hoeken, opgedikt, voorzien van sparingen of een schuine rand ? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren, want QATRINA staat voor maatwerk tot op de millimeter in elke vorm of afmeting. Zelf een specifieke vorm bedacht die u zou willen laten maken ? Stuur ons gerust een mailtje, dan ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Aantrekkelijke prijzen en eenvoudig online bestellen: bij QATRINA vindt u het allemaal !
Bij ons bestelt u niet alleen fraai knoopvrij eiken: online leveren wij ook rustiek en licht rustiek eikenhout. Alles vanuit uw luie stoel en door onze eigen koerier tegen kostprijs bij u afgeleverd. Zo gemakkelijk gaat dat vandaag de dag !

Afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment kunt u bij ons ook terecht voor andere houtsoorten: een overzicht vindt u hier, maar even bellen of mailen kan natuurlijk ook gewoon.

Voor u op kleur en structuur uitgezocht

Speciaal voor u op kleur en structuur uitgezocht kwaliteitshout: wij werken met Slavonisch eiken. Een keiharde houtsoort afkomstig uit Oost Europa, vanzelfsprekend FSC gecertificeerd, duurzaam geproduceerd en te bestellen in doorgaande lamellen, in een ijzersterke vingerlasverbinding en in met de hand opgebouwd kopshout.

Om logistieke beperkingen kunt u online tot maximaal 3 meter bestellen: neem contact met ons op indien u langere lengtes nodig heeft.

Nieuw: dik eikenfineer met de looks van massief hout, maar een stuk voordeliger !

Nieuw bij QATRINA: knoopvrij en rustiek eikenfineer in vijf verschillende diktes op maat verkrijgbaar. Wel de looks van massief, maar minder betalen ? Kijk dan snel bij ons eikenfineer op maat op de website ! Heeft u vragen over dit product ? Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar, maar u kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen: onze contactgegevens vindt u hier.

 

 

 

knoopvrij eiken

Heeft u razendsnel hout nodig ? Wij hebben een grote hoeveelheid standaardpanelen op voorraad ! 

Uw klus kan niet langer wachten ? Geen probleem, want wij leveren ook massief houten panelen in standaardmaten. Direct uit voorraad leverbaar ! Vandaag besteld is met een paar dagen thuisbezorgd !

Bent u geïnteresseerd in ons knoopvrij eiken ?