knoopvrij eiken vensterbank

knoopvrij eiken vensterbank

Een knoopvrij eiken vensterbank op maat voor u gemaakt !

Betaalbaar maatwerk ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Wij leveren zo goed als alles in massief hout, dus ook voor een knoopvrij eiken vensterbank op maat kunt u bij ons terecht. Onze eikenhouten vensterbanken zijn verkrijgbaar in een knoopvrije uitvoering, maar ook een licht rustieke uitvoering of een rustieke uitvoering is mogelijk. U bestelt ze heel gemakkelijk zelf online en wij leveren ze tegen kostprijs thuis bij u af !

Op aanvraag zijn naast eikenhouten vensterbanken ook massief houten vensterbanken gemaakt van een andere houtsoort verkrijgbaar. Kijk voor de mogelijkheden even op de website (klik hier) en bel of mail ons even betreffende de beschikbaarheid: onze andere houtsoorten moeten wij bij onze producenten aanvragen.

Wij leveren geen Europees eiken vensterbanken: wij maken ze van Slavonisch eiken. Een exclusieve eikensoort afkomstig van de Balkan. Keihard en door zijn mooie lichte kleur gegarandeerd een verrijking voor uw woonhuis. Het hout voor een knoopvrij eiken vensterbank wordt door onze producenten speciaal voor u op structuur en kleurstelling uitgezocht en is FSC gecertificeerd: een keurmerk voor alleen het beste hout.

Eiken vensterbanken zijn bij ons verkrijgbaar in vier verschillende veelgevraagde diktes. Verder kunt u kiezen uit een uitvoering met een zogenaamde vingerlasverbinding of een uitvoering met doorgaande lamellen. Vensterbanken met doorgaande lamellen langer dan ongeveer 3,5 meter zijn niet altijd mogelijk: neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden op dat moment.

Voor voordelige massief houten vensterbanken hoeft u nu niet meer verder te zoeken ! Iedere vorm is mogelijk en ook eventuele extra bewerkingen als een natuurlijke boomstamrand, een verjongde of afgeschuinde rand of afgeronde hoeken zijn geen probleem.

Een massief houten vensterbank te kostbaar ? Bestel hem dan op maat gemaakt van dik eikenfineer !

Niet van massief te onderscheiden, maar wel een stuk voordeliger in prijs: een vensterbank van dik eikenfineer. De tijd dat fineer als inferieur werd gezien is echt al lang voorbij ! Een fineervensterbank kunt u op maat bij ons bestellen in een knoopvrije en in een robuuste rustieke kwaliteit met noesten en een enkel scheurtje. Wij leveren ze onbehandeld, maar u kunt ze ook al helemaal kant en klaar gelakt of geolied bij ons bestellen. Meer informatie vindt u op onze website: klik hier of contacteer ons even.

 

 

 

knoopvrij eiken vensterbank

 

Razendsnel bij u thuis afgeleverd: onze magazijnvoorraad standaardpanelen in eiken en in notenhout

U schuwt het zelf op maat zagen, schaven en schuren niet ? Neem dan meteen een kijkje bij onze magazijnvoorraad standaardpanelen in eiken en in notenhout. U heeft ze supersnel in huis, want onze eigen transportdienst levert ze doorgaans al binnen een aantal dagen af.

Op zoek naar kleinere afmetingen of reststukken ? Bel of mail ons dan even voor de actuele stand van zaken.

Bent u geïnteresseerd in een knoopvrij eiken vensterbank ?