knoopvrij eiken tafelblad

knoopvrij eiken tafelblad

Online voordelig een knoopvrij eiken tafelblad bestellen ? Geen probleem bij QATRINA ! 

Speciaal op kleur en uitstraling met de hand voor u uitgezocht, want alleen het allerbeste hout is goed genoeg voor een knoopvrij eiken tafelblad van QATRINA. Topkwaliteit voor betaalbare prijzen en voordelig bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst: dat is QATRINA !

Vanzelfsprekend kunt u uw tafelblad precies op maat bij ons bestellen. Iedere gewenste vorm kunnen wij voor u maken. Vierkant, rechthoekig, ovaal en rond bestelt u direct online in de webwinkel. Andere/afwijkende vormen zijn verkrijgbaar op aanvraag. U kunt ons hiervoor even bellen, maar een mailtje met een tekeningetje is nog beter: wij gaan er dan direct voor u mee aan de slag om een passende prijsopgave bij u neer te leggen.

Bij QATRINA bestelt u eenvoudig en voordelig uw nieuwe eikenhouten tafelblad, maar op aanvraag zijn nog veel meer houtsoorten mogelijk. Kijk hiervoor even op de website: wij hebben daar de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Wilt u liever persoonlijk advies ? Bel ons dan even: wij helpen u graag.

Heeft u specifieke wensen en moeten er nog extra bewerkingen aan het tafelblad worden uitgevoerd ? Ook dat is geen probleem: wij werken computergestuurd dus verjongde randen, afgeronde randen, ronde hoeken, etc.: het is allemaal mogelijk ! Onze tafelbladen worden stuk voor stuk door professionele bedrijven vervaardigd: zij beschikken over de allernieuwste cnc freesapparatuur.

Liever een onbehandeld blad omdat u het graag zelf verder wilt afwerken ? Geen probleem: bij QATRINA bestelt u uw tafelblad gewoon onbehandeld, maar helemaal kant en klaar om te monteren kan uiteraard ook: u hoeft er dan verder zelf niets meer aan te doen. Wij behandelen het dan al meteen met een 2K houtolie (in kleur of transparant) of een 2K mat of zijglans transparante lak.

Wij werken met massief Slavonisch eikenhout: oersterk en prachtig licht van kleur 

Een betere, mooiere en hardere eikensoort vindt u niet: knoopvrij Slavonisch eiken. Exclusief voor ons gekweekt in Oost Europa, met de hand op uitstraling en kleur geselecteerd, FSC gecertificeerd en door professionals verder verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct.

Naast een knoopvrij eiken tafelblad kunt u bij ons ook een tafelblad in een licht rustieke of een rustieke kwaliteit op maat bestellen. Licht rustiek eiken bevat wat kleinere noestjes en een rustiek tafelblad heeft wat grotere noesten en zo af en toe een klein scheurtje.
U kunt bij ons een tafelblad bestellen opgebouwd uit doorgaande lamellen, uit met elkaar verlijmde kortere stukjes hout (de zgn. vingerlasverbinding) en ook nog in een unieke uitvoering van kopshout. Een tafelblad gemaakt van kopshout is direct online te bestellen in Slavonisch eiken. Een tafelblad van kops beuken, kops essen, kops acacia of kops kersen is mogelijk buiten de website om: bel of mail ons hiervoor even.

 

 

 

knoopvrij eiken tafelblad

Tafelblad van knoopvrij Slavonisch eiken in doorgaande lamellen

Een tafelblad met doorgaande lamellen van vijf meter lang nergens te krijgen ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Een tafelblad in een vingerlasuitvoering of in een kopshoutuitvoering met een lengte van meer dan ongeveer 3,5 meter is voor ons nog niet zo spannend, maar in doorgaande lamellen is dit redelijk uniek. QATRINA kan echter tot wel vijf meter lang in doorgaande lamellen leveren ! Voor een XXL tafelblad, een XXL keukenblad, een XXL werkblad of een XXL bureaublad zit u dus goed bij QATRINA ! Neem contact met ons op bij interesse.

Bent u geïnteresseerd in een knoopvrij eiken tafelblad ?