knoopvrij eiken op maat

knoopvrij eiken op maat

Knoopvrij eiken op maat nodig ? Bestel het gewoon gemakkelijk online bij QATRINA !

Massief knoopvrij eiken op maat nodig ? QATRINA !
Standaardafmetingen kennen wij niet en doen wij niet aan: bij ons bestelt u op maat. Iedere denkbare vorm kunnen wij voor u maken: u zegt het maar ! Vierkant, rond, rechthoekig, Spaans of Deens ovaal of ellips ? Geen probleem ! U bestelt het online op maat en wij maken het vervolgens voor u op maat.

Ook voor de meest ingewikkelde (fantasie)vormen kunt u gewoon bij ons terecht, want wij werken met de allernieuwste professionele houtbewerkingsmachines. Een (digitale) tekening is voor ons voldoende. Wilt u dus graag een heel specifieke vorm laten maken ? Bel of mail ons dan even: wij helpen u graag.

Heerlijk relaxt knoopvrij eiken op maat vanuit uw luie stoel bestellen ? Het kan bij QATRINA ! Bestellen is een fluitje van een cent en wijst zich vanzelf. U kiest bij ons uit prachtig knoopvrij/foutvrijlicht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag: klik hier voor ons overzicht van de mogelijkheden.

Wij werken uitsluitend met duurzaam geproduceerd hout: onze producten zijn daarom ook allemaal FSC gecertificeerd. Een internationaal erkend keurmerk voor de beste kwaliteit.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas met een dikte van minimaal 20 t/m maximaal 40 mm. massief. Op aanvraag leveren wij tussenliggende diktes. Snel aan de slag ? Voor klanten die het hout zelf op maat kunnen zagen hebben wij ook panelen op voorraad in ons magazijn in Nederland. Nieuwsgierig ? Klik hier of bel of mail ons even.

 

 

 

knoopvrij eiken op maat

 

Prachtig massief Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn evt. mogelijk

Schitterend massief hout op maat. In onze online webwinkel kunt u massief Slavonisch eiken op maat bestellen tot maximaal 3 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Let op: buiten onze website om is langer of breder eventueel ook mogelijk, maar alleen op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor even.

Doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter kunnen wij niet het hele jaar door leveren: dergelijk lange lengtes zijn schaars en moeten wij aanvragen. Kopshout en hout in vingerlasuitvoering zijn daarentegen wel altijd in langere lengtes te bestellen: zo is een lengte van 5 meter + zelden een probleem.

Voor voordelig kwastvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken op maat moet u dus bij QATRINA zijn ! Neem even een kijkje op onze website voor onze andere houtsoorten.

 

Bent u geïnteresseerd in ons knoopvrij eiken op maat ?