keukentafel

noestvrij eiken tafelblad

Een mooie keukentafel op maat bestelt u eenvoudig bij QATRINA   

U kent het vast wel: zo’n gezellige grote keukentafel waar het hele gezin en nog een stel vrienden omheen kan zitten. En op zo’n grote keukentafel kun je gewoon nog een leuke vaas met bloemen kwijt zonder dat die iemand in de weg staat. Je kunt er zelfs aan de ene kant spelletjes aan spelen, en aan de andere kant gewoon nog koffie drinken.

QATRINA levert de keukentafel in de uitvoering die u wenst. U kunt zelf het gewenste model aangeven. Rond, ovaal, vierkant, rechthoekig enzovoorts. En dan kunt u ook nog kiezen voor een stoere opgedikte rand of juist een verjongde rand waarmee u een elegant, rank blad creëert.
Neemt u voor meer informatie gewoon even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Natuurlijk is al het door QATRINA geleverde hout FSC gekeurd.

 

 

 

keukentafel

Keukentafel

 

In welke houtsoorten kan uw keukentafel worden geleverd?

Wij kunnen uw keukentafel leveren in vele houtsoorten. Het merendeel van de door ons geleverde tafelbladen wordt geproduceerd in eiken of Amerikaans noten. Essenhout is de laatste tijd echter ook een opkomende trend. En met onze veelgeprezen tafelbladen van kopshout hebt u echt iets unieks in huis.

Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten. U kunt ook direct even contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Wij zijn natuurlijk per houtsoort gebonden aan een maximale lengte. Amerikaans noten en eiken zijn doorgaans leverbaar in doorgaande lamel tot ca. 4 meter.

Voor een extreem grote keukentafel moeten we overgaan op een tafelblad in vingerlas uitvoering. Deze tafelbladen bestaan uit korte lamellen massief hout die d.m.v. een zogenaamde vingerlas aan elkaar worden verlijmd.
Vingerlas tafelbladen kunnen wij tot wel 7 meter (!) lang leveren.

 

QATRINA: niet alleen tafelbladen, maar ook stalen en houten onderstellen 

Ook voor onderstellen kunt u bij QATRINA terecht. Voor grote en zware tafelbladen hebben wij diverse stevige onderstellen in de collectie. Zowel in staal als in hout. Voor lichtere tafelbladen zijn er ook mogelijkheden te over. Uiteraard allemaal van goede kwaliteit ! Al onze stalen onderstellen zijn gepoedercoat: een groot kwaliteitsverschil met gelakt staal !

Nieuwsgierig geworden naar onze onderstellen ?
Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Uw keukentafel gekleurd naar uw persoonlijke smaak

Uw keukentafel kan ook geleverd worden in de door u gewenste kleur. Op onze website kunt u kiezen uit vijf veelgevraagde kleuren. Indien gewenst sturen wij u graag een kleurstaal toe. Staat de door u gewenste kleur er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want er zijn nog veel meer mogelijkheden !

Ons advies: bij intensief gebruik een twee componenten olie, bij weinig gebruik een lak.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie keukentafel ?