keukentafel op maat

noestvrij eiken tafelblad

Schitterende keukentafel op maat gemaakt, door QATRINA   

U bent op zoek naar een mooie keukentafel op maat waar je gezellig met het hele gezin of een stel vrienden omheen kan zitten ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

QATRINA levert de keukentafel op maat namelijk helemaal in de uitvoering zoals u dat wilt. U bepaalt zelf het gewenste model: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, alles is mogelijk. U kunt daarnaast ook nog kiezen voor een extra stoere opgedikte rand of een verjongde rand waarmee u juist weer een ranke uitstraling creëert.
Heeft u hulp of advies nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Al het door QATRINA geleverde hout is FSC gekeurd.

 

 

 

keukentafel op maat

Keukentafel op maat

 

Uw tafel leverbaar in meerdere houtsoorten 

Uw keukentafel op maat is leverbaar in meerdere houtsoorten. Het grootste deel van onze tafelbladen wordt besteld in eikenhout of Amerikaans noten. Daarbij is essenhout de laatste tijd ook een opkomende trend. Met een tafelblad in het exclusieve kopshout haalt u zeker iets heel speciaals in huis !.

Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten, of neem even contact met ons op.

Uiteraard zijn wij per houtsoort gebonden aan een maximale lengte voor de tafelbladen.
Amerikaans noten en eiken zijn normaal gesproken leverbaar tot circa 4 meter in doorgaande lamel.

Voor een hele grote keukentafel op maat, zullen we moeten overgaan op een blad in vingerlas uitvoering. Deze tafelbladen worden samengesteld uit korte lamellen massief hout, die door middel van een zogenaamde vingerlas aan elkaar verlijmd worden .
Tafelbladen in vingerlas en kopshout zijn zelfs moeiteloos leverbaar tot een lengte van zeven meter (!).

 

Wij leveren niet alleen tafelbladen, maar ook houten en stalen onderstellen 

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor een onderstel voor tafelblad. Voor (hele) grote en (hele) zware tafelbladen kunt u kiezen uit diverse stevige onderstellen, zowel in staal als in hout.
Ook voor lichtere tafelbladen zijn de mogelijkheden legio. Uiteraard allemaal van de beste kwaliteit ! Onze stalen onderstellen zijn allemaal gepoedercoat: een heel groot verschil in kwaliteit met (het veel goedkopere) gelakte staal !

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze stalen of houten onderstellen ?
Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Wij kunnen uw keukentafel kleuren naar uw persoonlijke smaak

Uw keukentafel kunt u ook door ons laten oliën of lakken in de door u gewenste kleur. Op onze website kunt u kiezen uit vijf veel geleverde kleuren. Zo nodig sturen wij u per post een kleurstaal toe. Staat de door u gewenste kleur er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want op aanvraag zijn andere kleuren ook gewoon mogelijk !

Ons advies: bij intensief gebruik een twee componenten olie gebruiken, bij weinig gebruik kunt u het tafelblad het beste lakken.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie keukentafel op maat ?