keukenfronten

keukenfronten

Bestel uw massief houten keukenfronten gewoon op maat bij QATRINA !

Op zoek naar massief houten keukenfronten voor interessante prijzen ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u. Heeft u bijvoorbeeld een IKEA keuken op het oog, maar wilt u deuren en fronten van echt massief hout ? Kijk dan snel op onze website.

U heeft een sfeervolle, warme uitstraling voor ogen voor uw keuken of badkamer ? Dan zijn vol massief houten keukenfronten echt iets voor u ! Eenvoudig te plaatsen ter vervanging van uw huidige fronten en deuren, maar natuurlijk ook bij een geheel nieuwe badkamer of keuken. Keukenfronten zijn bij ons op maat te bestellen in een mooie strakke uitvoering zonder overbodige frutsels: gewoon moderne fronten en deuren.

Vol massief hout wil na enige tijd nog wel eens kromtrekken. Wij voorzien onze fronten daarom allemaal van ingefreesde metalen strippen die onzichtbaar in de fronten en deuren worden weggewerkt: u ziet er helemaal niets van.

Onze fronten en deuren worden stuk voor stuk op een duurzame wijze geproduceerd en zijn dan ook allemaal FSC gekeurd. Een keurmerk voor uitsluitend de beste kwaliteit en een verantwoord bosbeheer.

De deuren en fronten kunt u bestellen in drie schitterende kwaliteiten Slavonisch eiken: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek. Onze rustiek eiken fronten en deuren zijn op aanvraag eventueel ook leverbaar in een fijnbezaagde uitvoering.

Deuren en fronten in andere houtsoorten dan Slavonisch eiken alleen op aanvraag. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

keukenfronten

Slavonisch eiken keukenfronten

 

Sfeervolle massief houten deuren en fronten in Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Onze passie is het maken van maatwerk: zo kunnen wij tegen een geringe meerprijs ook de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u uitfrezen. Elke gewenste afmeting is mogelijk: doorsnee ‘standaarddeuren’, hele kleine, maar ook hele grote deuren en fronten zijn geen probleem. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden.

Vlakke fronten en deuren vindt u nog niet sfeervol genoeg ? U kunt bij ons ook houten paneelfronten en -deuren op maat bestellen. allemaal met de hand gemaakt van massief houten panelen waaromheen een houten ‘lijst’ wordt geplaatst. Neem voor meer informatie gewoon even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenfronten ?